Βέροια: Ανήλικος έκρυβε έξι κιλά ηρωίνης μέσα σε παπούτσια

Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σκόπευε να διακινήσει στα στέκια τοξικομανών της Μακεδονίας ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και της Ο.Π.Κ.Ε. στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στην κατοικία του “άγουρου” διακινητή, βρέθηκαν κρυμμένες μέσα σε… παπούτσια 12 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους έξι κιλών και 170 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και μία κυνηγετική καραμπίνα με αλλοιωμένο αριθμό σειράς που κατείχε παράνομα και ερευνάται η προέλευσή της.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς έφτασε στα χέρια του τόσο μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και αν είχε συνεργούς στην διακίνησή της.

Με ποδήλατο μετέφερε μισό κιλό ηρωίνης

Προσπαθούσε να μη δίνει στόχο κινούμενος με ποδήλατο ένας 65χρονος Αλβανός, ο οποίος μετέφερε στο καλάθι του δικύκλου μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 502 γραμμαρίων, την οποία είχε παραλάβει νωρίτερα μέσα από θάμνους σε αγροτική περιοχή. Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πέλλας τον εντόπισαν στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, το πρωί της Πέμπτης, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν την ηρωίνη και το ποδήλατο. Ο 65χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και ερευνάται ποιος είχε κρύψει την ηρωίνη στο σημείο από το οποίο την παρέλαβε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: