Αναγκαστική προσγείωση για πτήση της Delta λόγω διάρροιας επιβάτη – Δείτε βίντεο από το αεροσκάφος

Αναστροφή στον αέρα πραγματοποίησε μια πτήση της Delta που είχε αναχωρήσει από την Ατλάντα των ΗΠΑ με προορισμό τη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το Airbus A350 αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Ατλάντα και να προσγειωθεί εκεί, λόγω περιστατικού διάρροιας επιβάτη.

Όπως αναφέρει η New York Post, περίπου δύο ώρες μετά την απογείωση, o πιλότος της Delta επικοινώνησε με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας στην Ατλάντα και ζήτησε άδεια για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να προσγειωθεί εκεί εξαιτίας «ζητήματος βιολογικού κινδύνου». Όπως ανέφερε, ένας επιβάτης παρουσίασε διάρροια σε όλο το μήκος του αεροπλάνου και γι’ αυτό ήταν επιβεβλημένη η επιστροφή.

Σύμφωνα με το Flightradar24, μετά την προσγείωση στην Ατλάντα οι επιβάτες και το πλήρωμα μεταβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος και η πτήση DL194 έφτασε τελικά στη Βαρκελώνη στις 5:10 μ.μ. την επόμενη ημέρα, περίπου 8 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα άφιξης. Δεν είναι γνωστό εάν ο επιβάτης με τις στομαχικές διαταραχές βρισκόταν στο αεροσκάφος όταν προσγειώθηκε τελικά στην Ισπανία.

Το Airbus A350 με τον βιολογικό κίνδυνο καθαρίστηκε διεξοδικά από τα συνεργεία καθαρισμού της Delta και χρησιμοποιήθηκε για μία άλλη πτήση.

Αξιωματούχοι της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε ένα ιατρικό πρόβλημα στο αεροσκάφος και χρειάστηκε να επιστρέψει στην Ατλάντα για να καθαριστεί. Η εταιρεία δεν ανέφερε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη φύση του ιατρικού προβλήματος.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: