iPhone 15: Τεράστιες ουρές, χάος και σπρωξιές σε εμπορικό στο Ντουμπάι από αλλόφρονες φαν της Apple

Χιλιάδες superfan της Apple πλημμύρισαν τα μαγαζιά που πωλούν προϊόντα της εταιρείας, εχθές, Παρασκευή, προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα αποκτούσαν το νέο μοντέλο iPhone.

Ωστόσο η πολύωρη αναμονή στις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν και η αγωνία των καταναλωτών μήπως έφευγαν με άδεια χέρια είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις σε ορισμένες περιοχές του κόσμου, όπως μπορεί κανείς να δει σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι εικόνες που έγιναν viral από το Dubai Mall στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media δείχνουν κόσμο να περιμένει σε πελώρια ουρά έξω από το κατάστημα της Αpple, με τον συνωστισμό να επεκτείνεται μέχρι και τις κυλιόμενες σκάλες. Σε ορισμένα πλάνα εμφανίζονται φαν της Apple να τρέχουν για να φτάσουν γρηγορότερα στο κατάστημα ή και να σπρώχνονται έξω από αυτό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση των υπαλλήλων security προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το στριμωξίδι, ο πανικός και οι σπρωξιές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσουν ορισμένα άτομα στο έδαφος, με κίνδυνο να ποδοπατηθούν. Αναφορές στοα social media κάνουν λόγο για καυγάδες ανάμεσα σε άτομα στην ουρά, ενώ σχολιαστές ανέφεραν ότι η κατάσταση στο μεγάλο εμπορικό κέντρο εχθές ήταν πολύ χειρότερη από την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε επίσης καταγραφεί συνωστισμός.

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν φυσικά και σε άλλες μεγάλες πόλεις εχθές, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην αγορά του iPhone 15. Στο Λονδίνο, το Πεκίνο και την Μπανγκόκ το ενδιαφέρον των καταναλωτών ήταν ξανά μεγάλο.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: