Μοντέλο του Onlyfans ζήτησε από ομάδα στην Αγγλία να της παραχωρήσει το γήπεδο – και «τους παίκτες αν ενδιαφέρονται» – για να γυρίσει π ορνό

Η Yate Town FC είναι μια ημιεπαγγελματική ομάδα από την ευρύτερη περιοχή του Μπρίστολ στην Αγγλία. Αγωνίζεται στην 7η κατηγορία του βρετανικού ποδοσφαίρου και έγινε viral όταν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Χ ένα μήνυμα που δέχθηκε από μοντέλο του Onlyfans να παραχωρήσει το γήπεδο και τα αποδυτήρια σε μέρα αγώνα ώστε να γυρίσουν π ορνό και να τραβήξουν φωτογραφίες για την πλατφόρμα.

Το αίτημα προήλθε από άτομο με το όνομα Ellie χωρίς να διευκρινίζεται το φύλλο ή να δίνονται περαιτέρω στοιχεία, ωστόσο αγγλικά ΜΜΕ συμπεραίνουν από αυτό πως πρόκειται για γυναίκα.

«Γεια, συγγνώμη για το τυχαίο μήνυμα, αλλά αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να μου επιτρέψετε να κάνω custom περιεχόμενο για το Onlyfans στο γήπεδό σας κατά τη διάρκεια μιας ημέρας που υπάρχει αγώνας;», ανέφερε το πρώτο μήνυμα που έλαβε το κλαμπ και ακολούθησε δεύτερο: «Σας παρακαλώ να αντιμετωπίσετε αυτό το μήνυμα ως εμπιστευτικό».

«Είναι ιδιωτικό, μην ανησυχείς. Τι είδους περιεχόμενο θέλεις να κάνεις;», ρώτησε στη συνέχεια η ομάδα. «Θέλω να τραβήξω φωτογραφίες και πιθανώς να γυρίσω διάφορα βίντεο όπου θα πραγματοποιώ σeξουαλικές δραστηριότητες αυτοϊκανοποίησης στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Ιδανικά, θα έπρεπε να γίνει πριν ή μετά το ματς όταν δεν υπάρχουν οπαδοί, όσον αφορά στο περιεχόμενο του αγωνιστικού χώρου. Και το ίδιο για το περιεχόμενο στα αποδυτήρια. Και λέω σε μέρα αγώνα καθώς αναρωτιέμαι αν κάποιοι παίκτες ή μέλη του τεχνικού τιμ θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν. Τα πρόσωπά τους θα εμφανίζονταν θολά στις φωτογραφίες και στα βίντεο», εξήγησε το άτομο που απευθύνθηκε στο κλαμπ.

Η Yate Town FC στη συνέχεια «ανέβασε» τη συνομιλία, που υποτίθεται ήταν ιδιωτική, στον λογαριασμό της και ανέφερε: «Είχαμε κάποια παράξενα αιτήματα στο παρελθόν, αλλά αυτό εδώ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας».

ΑΘΛΗΤΙΚΑonlyfansμοντελοομαδαπορνο

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: