Σύζυγος Ξερίζωσε τους Όρχεις του Άντρα της, Όταν Αρνήθηκε να Κάνει Δουλειές

Μια γυναίκα από τη Ρουμανία ξερίζωσε τον αριστερό όρχι του συζύγου της, όταν εκείνος δεν της χάρισε λουλούδια την μέρα της Γυναίκας και αρνήθηκε να την βοηθήσει με δουλειές του σπιτιού.

Ο Ionel Popa, 39 ετών, από την επαρχία Vaslui της βορειοανατολικής Ρουμανίας, εσπευσμένα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με το όσχεο του σκισμένο, όταν η σύζυγός του Marinela Benea, 40 ετών, του επιτέθηκε βίαια. Η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους άρπαξε τους όρχεις του και τους τράβηξε βίαια κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας. Ο αριστερός όρχις του κυρίου Popa αφέθηκε να κρέμεται έξω από το όσχεό του, όταν το δέρμα του σκίστηκε. Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και παραμένει σε σταθερή κατάσταση.

Μετά το περιστατικό, η κυρία Benea δήλωσε ότι δεν ήξερε ότι είχε τέτοια δύναμη, προσθέτοντας ότι ο άντρας της άξιζε αυτό που έπαθε. Δήλωσε η ίδια: “Ο Ionel είχε πάρει ένα μπουκάλι κρασί αντί για μεροκάματο από τη δουλειά, και ήρθε σπίτι μεθυσμένος. Όταν μεθάει, αλλάζει. Όλο το βράδυ με ανάγκασε να κρατήσω το τζάκι αναμμένο, γιατί κρύωνε και το έκανα για να αποφύγουμε να μαλώσουμε. Το πρωί άνοιξα τις κουρτίνες και του είπα να βγει να κάνει μερικές δουλειές, ή τουλάχιστον να βοηθήσει με δουλειές του σπιτιού, αλλά μου φώναζε ότι δε με όρισε κανείς να του δίνω εντολές.”

“Του είπα ότι δεν είναι ευγενικός άντρας και τον άρπαξα από τους όρχεις. Δεν φταίω εγώ που τραβήχτηκε προς τα πίσω, και τότε συνέβη. Νόμιζα ότι λίγος πάγος θα βελτίωνε την κατάσταση, αλλά εκείνος επέμενε να καλέσω ασθενοφόρο. Ήταν πολύ ενοχλημένος.”

Το ζευγάρι είναι μαζί για 15 χρόνια και έχουν ένα 15χρονο γιο. Η νοσηλεύτρια Aurora Popa δήλωσε: “Ο άντρας είχε σοβαρή ανοιχτή πληγή στο όσχεο του. Μας είπε ότι η γυναίκα του του επιτέθηκε επειδή δεν της χάρισε λουλούδια την ημέρα της Γυναίκας.”

Η επίθεση διερευνάται από την αστυνομία. Μοιραστείτε αυτή την είδηση με τους φίλους σας!

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: