Με κουκούλες και γυαλιά ηλίου παρακολούθησαν την κολλητή τους στο πρώτο της ραντεβού μετά από 15 χρόνια – Τα viral βίντεο

Μια γυναίκα έχει γίνει viral μετά την ανάρτηση μιας σειράς από βίντεο, στα οποία φαίνεται να παρακολουθεί την καλύτερη φίλη της, η οποία είχε βγει για ένα πρώτο ραντεβού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Στα βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν στις 26 Νοεμβρίου και έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 15 εκατομμύρια views συνολικά, φαίνεται η TikToker @Ohhemmagee και ο σύντροφός της να ακολουθούν το ζευγάρι από απόσταση.

«Όταν η φίλη σου βγαίνει πρώτο ραντεβού μετά από παραπάνω από μια δεκαετία και ο εσύ και ο φίλος σου πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι ασφαλής», έγραψε η ίδια.

Οι ερασιτέχνες «ντετέκτιβ» φαίνονται με κουκούλες και γυαλιά ηλίου πίσω από δέντρα ορισμένες φορές να παρακολουθούν το νέο ζευγάρι. «Αυτό είχε πλάκα 10/10, συστήνω την παρακολούθηση των φίλων στα ραντεβού», αναφέρει σε ένα σημείο.

Κάποια στιγμή μάλιστα τα ζευγάρι φαίνεται να έρχονται κοντά όμως τελικά οι «ντετέκτιβ» δεν έγιναν αντιληπτοί.

Το αρχικό βίντεο συγκέντρωση 9,5 εκατομμύρια views από τότε που αναρτήθηκε.

@ohhemmagee

This was fun 10/10 recommend stalking your friends on dates. #firstdate #boyfriend #tinderdate #loveatfirstsight #lululemon #protectingwomen #creeping

♬ Lollipop – Lil Wayne

Ένα ακόμη βίντεο που αναρτήθηκε την επόμενη ημέρα, με 4,5 εκατομμύρια views, αναφέρει πως τους «κατασκόπους» σταμάτησε μια περαστική και τους ρώτησε τι κάνουν. Της είπαν τι συνέβαινε και η άγνωστη φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον για την υπόθεση.

@ohhemmagee

Replying to @only_dadbods_can talked to her for 20 minutes. She was cool af. #firstdate #tinderdate #talkingtostrangers #lululemon #spy #creeping #boyfriend

♬ original sound – ✨Emma✨

Ένα τρίτο βίντεο περιλαμβάνει τη γυναίκα που βγήκε ραντεβού να τη ρωτούν αν θα βγει και δεύτερο ραντεβού. «Δεν ξέρω. Είναι μια πιθανότητα», απαντά.

@ohhemmagee

Replying to @stacey8327 UPDATE #firstdate #lululemon #boyfriend #tinderdate #update #itsanofromme

♬ Lollipop – Lil Wayne

Ορισμένοι χρήστες βρήκαν εξαιρετικά αστεία την ιστορία. «Είστε εκείνοι οι άνθρωποι που χρειάζεται ο κόσμος», έγραψε κάποιος.

Υπήρχαν και άλλοι πάντως που δεν διασκέδασαν καθόλου.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙTikTokπαρακολουθησηραντεβου

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: