Στα δικαστήρια ο «Μιχάλης» που εξέδιδε τη 12χρονη από τον Κολώνο

Το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων πέρασε λίγο μετά τις 12:30 της Πέμπτης ο 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός «Μιχάλης» που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό.


Ο 57χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης νωρίτερα το απόγευμα στο σπίτι του στον Πειραιά.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του όπου και προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα και βάσει του εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του, του πέρασαν χειροπέδες.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Μιχάλης» φαινόταν σαν να περίμενε καιρό την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας έκλεινε τα ραντεβού του κοριτσιού μέσω του Instagram και άλλων εφαρμογών ενώ φέρεται να έπαιρνε ποσοστά επί των εσόδων. Παράλληλα φέρεται να προέβαινε στην αδιανόητη κίνηση, να μοιράζει το τηλέφωνο του κοριτσιού σε γνωστό «ροζ» σάιτ.

Το πραγματικό του όνομα δεν είναι «Μιχάλης»

Σύμφωνα με πληροφορίες του prothema.gr το πραγματικό του όνομα δεν είναι «Μιχάλης». Πιο συγκεκριμένα ο 57χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως «Μιχάλης Ιωάννου», ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Εμμανουήλ Χ. με τους γνωστούς του να τον φωνάζουν Μάνο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: