Η Κιμ Καρντάσιαν «ντύνει» την Εθνική των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Τους Ολυμπιακούς του Τόκιο κατακτά η Κιμ Καρντάσιαν — Tα εσώρουχα των Αμερικανίδων αθλητριών θα έχουν σχεδιαστεί από τα… χεράκια της χυμώδους σταρ

Tην υπογραφή της καμπυλωτής «θεάς» Κιμ Καρντάσιαν θα έχουν τα εσώρουχα των Αμερικανίδων αθλητριών που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας ανακοίνωσε χθες ότι η σειρά ρούχων της με την επωνυμία «Skims», θα ντύσει τις αθλήτριες των ΗΠΑ που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στις 23 Ιουλίου στην πρωτεύουσα του «ανατέλλοντος ηλίου».

«Έχω την τιμή να ανακοινώσω ότι η @SKIMS σχεδιάζει τα εσώρουχα της ομάδας των ΗΠΑ: εσώρουχα και πιτζάμες για τους αθλητές που θα αγωνιστούν φέτος στο Τόκιο και τα ίδια κομμάτια θα είναι διαθέσιμα μέσω του SKIMS.COM», γράφει η 40χρονη Αμερικανίδα στο Τwitter.

Την γραπτή ανακοίνωση συνοδεύουν φωτογραφίες αθλητών της Αμερικανικής Ομάδας όπως Alex Morgan, A’ja Wilson, Scout Bassett, Delilah Muhammad που φορούν κομμάτια από τη συλλογή της.

Όπως αναφέρει το CNN, η σειρά εσωρούχων της Καρντάσιαν περιλαμβάνει σουτιέν, σορτς , κάλτσες και πιτζάμες με το λογότυπο «ΤΕAM USA» και την αστερόεσσα.

«Από τότε που ήμουν 10 ετών, άκουγα κάθε λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου. Καθώς παρακολουθούσα τους αθλητές να αγωνίζονται, έμαθα ότι είναι αφοσίωση και τιμή να συμμετέχει κανείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ταξίδεψα με τον πατριό μου και την οικογένειά μου σε διαφορετικές πόλεις για να παρακολουθήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, … », γράφει η Καρντάσιαν στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Έτσι, όταν της ζήτησαν να ντύσει η εταιρεία της, Skims, τις Αμερικανίδες αθλήτριες, ήταν γι΄ αυτή μία στιγμή ολοκλήρωσης, όπως παραδέχεται.

Η συλλογή διαθέτει μεταξύ άλλων αθλητικά σουτιέν, μπλουζάκια και ποδηλατικά σορτς. Ανακοινώνοντας τη συνεργασία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας τόνισε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται μέσα στην καρδιά της.

Στο Twitter, πολλοί θαυμαστές της εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για αυτό που κατάφερε η μητέρα των τεσσάρων παιδιών.

  • “Ουάμ Κιμ !!!! Αυτό είναι κάτι μεγάλο. Έχεις επιτύχει τόσα πολλά, αλλά αυτό είναι σημαντικό !! Είναι απλώς εντυπωσιακό. Θα πρέπει να είσαι τόσο περήφανη γι΄αυτό τεράστιο επίτευγμα . Χαίρομαι πολύ για σένα », έγραψε ένας χρήστης.
  • «Αυτό θα μείνει στην ιστορία !!! Δεν θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει μια καλύτερη μάρκ. ».

Τα σχέδιά της θα τεθούν προς πώληση από τα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: