Maestro: Το φινάλε του πρώτου κύκλου απογειώθηκε με τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου – «Έπος», «ανατριχίλα»

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Mega, Maestro. Η σειρά αγαπήθηκε και εκθειάστηκε από το κοινό για την υψηλή της αισθητική, τις αξεπέραστες ερμηνείες και τον θαυμαστό ρεαλισμό και στην πορεία των επεισοδίων προσέγγισε και ανέδειξε πολλαπλά κοινωνικά ζητήματα. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν καθοριστικό κι άνοιξε ακόμα περισσότερα ζητήματα στις ζωές των ηρώων.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (15/12) είδαμε την ολοκλήρωση του πολυσυζητημένου φεστιβάλ.

Παράλληλα όλο το νησί έμαθε για τον έρωτα του Ορέστη και της Κλέλιας ενώ η Γιάννα εξομολογήθηκε στο Σπύρο πως ξέρει όλη την αλήθεια για εκείνον και την σχέση του με τον Αντώνη.

Η Μαρία προσπάθησε να διαχειριστεί όλη την κατάσταση με την κακοποιητική συμπεριφορά του Χαράλαμπου, ενώ την ίδια στιγμή ο Σπύρος κι ο Αντώνης είχαν μία έντονα αμήχανη στιγμή μπροστά στον Φάνη, τον πατέρα του δεύτερου. Ο Φάνης προσπάθησε να απεμπλακεί από τις παρανομίες του με τα ναρκωτικά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα ο Σπύρος κι ο Αντώνης πήγαν μία βόλτα, εξασκώντας το στόχο τους με όπλο και περνώντας τρυφερές στιγμές μαζί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Μόνο που το άγρυπνο μάτι του Χαράλαμπου τους παρακολουθούσε και σε ανύποπτο χρόνο εισέβαλε στο σημείο, χτυπώντας άγρια το γιο του. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον συνθλίψει με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης μέσα στην απόγνωσή του τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε.

Ο Φάνης ζητά από τον Ορέστη να τον βοηθήσει να ρίξουν το πτώμα του στη θάλασσα και ο γιατρός του χωριού που τα έχει δει όλα, μη μπορώντας να σηκώσει αυτό το βάρος, αποκαλύπτει την αλήθεια στη Σοφία που καταρρέει.

Ο Ορέστης, ο Φάνης κι η Αλεξάνδρα προσπάθησαν να καλύψουν το μυστικό και τελικά το πτώμα του Χαράλαμπου βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας. Όμως για λίγο, καθώς όπως είδαμε στις τελευταίες σκηνές του Maestro αναδύθηκε ξανά στην επιφάνεια.

Η Μαρία αγνοεί αυτό που έχει γίνει ενώ η Κλέλια χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν συνειδητοποιεί πως ο Ορέστης εγκατέλειψε το νησί με την σύζυγό του χωρίς καν να τη χαιρετήσει. Και όλα αυτά, έντυσε με έναν υπέροχο τρόπο η ξεχωριστή φωνή της Χαρούλας Αλεξίου.

Στον φόνο τώρα του Χαράλαμπου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε την απόλυτη ανατροπή!

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr