Ηράκλειο: Θετικά σημάδια για την έκβαση της απαγωγής του επιχειρηματία

Συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από την απαγωγή του 54χρονου Κρητικού επιχειρηματία, η απελευθέρωση του οποίου αποτελεί στοίχημα και για την ΕΛ.ΑΣ.

Αν έχουν περάσει πολλά 24ωρα, οι ειδικοί που έχουν αναλάβει τον χειρισμό αυτής της εξαιρετικά σοβαρής υπόθεσης, δεν πτοούνται. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ του Ηρακλείου, το ρεπορτάζ της οποίας αναδημοσιεύει το cretalive.gr, υπάρχουν σημάδια αισιοδοξίας και πιστεύουν ότι όλα θα τελειώσουν όπως πρέπει.

Έτσι, οι ειδικοί, δεν βιάζονται, δεν θέλουν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις και να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του 54χρονου. Περιμένουν, αξιολογούν και πράττουν αναλόγως. «Μετρημένοι» στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι όσοι πραγματικά γνωρίζουν τι γίνεται εκ των έσω.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι πολλές από τις πληροφορίες που διαρρέουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή ενέχουν ένα ελάχιστο μέρος βασιμότητας. Ακόμα και αστυνομικοί που υπηρετούν σε νευραλγικές υπηρεσίες έχουν αποκλειστεί από κάθε πρόσβαση στον «πυρήνα» της υπόθεσης για λόγους ασφαλείας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: