Γιώργος Σαμαράς – Γιατί του σπάει τα νεύρα ο Σάκης Ρουβάς..;

Γιώργος Σαμαράς – Γιατί του σπάει τα νεύρα ο Σάκης Ρουβάς..;

Γιώργος Σαμαράς    Γιατί του σπάει τα νεύρα ο Σάκης Ρουβάς..;

Τι αποκαλύπτει ο άσσος των γηπέδων.

Στα βραβεία Mad VMA 2015 ο Γιώργος Σαμαράς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή ενός μουσικού event για να βραβεύσει τον Σάκη Ρουβά ως best male modern.

Πως έζησε την εμπειρία; «Ήταν ωραία! Είναι η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο, και ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία! Με έβγαλε λίγο από τα νερά μου!», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι.

Ένιωσε κάποια αμηχανία; «Όχι. Τα 2-3 λεπτά που βγαίνεις στη σκηνή να δώσεις το βραβείο, είσαι τόσο συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνεις που δεν καταλαβαίνεις τόσο πολύ την ένταση του κόσμου, εγώ έτσι ένιωσα τουλάχιστον», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Όσο για τον Σάκη Ρουβά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρακτηριστικά «Ο Σάκης είναι μια κατηγορία μόνος του. Τον θαυμάζω για 2 κυρίως πράγματα. Πρώτα από όλα για τη διάρκεια και τη συνέπεια που έχει τόσα χρόνια! Είναι δύσκολο -σε μια τόσο κλειστή κοινωνία- να έχεις 25 χρόνια καριέρα και να εξελίσσεσαι διαρκώς. Το δεύτερο είναι πως είναι εντυπωσιακά πολύ καλός σε πολλά και διαφορετικά πράγματα! Τόσο που μου… σπάει τα νεύρα! Όταν παίξαμε footgolf στην Costa Navarino (στα πλαίσια του 10ου Aegean Airlines Pro Am), ήμασταν 12 ομάδες σε ζευγάρια και ο Σάκης με το ζευγάρι του έτυχε να είναι η αντίπαλη ομάδα μου. Ήταν εκνευριστικά καλός ακόμα και σε αυτό! Δεν το περίμενα! Δεδομένου πως για εμάς τους ποδοσφαιριστές το foot golf είναι θεωρητικά εύκολο, ειδικά στα μακρινά χτυπήματα, ο Σάκης αποδείχτηκε απειλητικά δυνατός! Με εντυπωσίασε!».

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: