Χωρίς Σπανούλη στην Καβάλα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω τη νίκη κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα και στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι με την Καβάλα, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης. Τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα, θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει στην Καβάλα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την τοπική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (27/11), καθώς αποκόμισε ελαφρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τους Βάσκους, όμως θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι το οποίο ισχύει και στην περίπτωση του Οθέλο Χάντερ, ο οποίος αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά.

Παράλληλα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση των Πειραιωτών, παρά το γεγονός πως δεν προπονήθηκε ούτε αυτός, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου.

Οι Πειραιώτες αναχωρούν για την Καβάλα το πρωί του Σαββάτου (28/11) και θα προπονηθούν εκεί.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: