Θυμάστε τη Γυναίκα που Θηλάζει το Φίλο της; Σήμερα Μας Σοκάρει, Λέγοντας Πως 6 στις 7 Φορές που τον Θηλάζει…

Νωρίτερα αυτή τη βδομάδα, δημοσιεύσαμε ένα άρθρο για μια γυναίκα από την Ατλάντα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ανακοίνωσε δημόσια ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να θηλάζει τον 36χρονο bodybuilder φίλο της.

Η Jennifer Mulford ισχυρίζεται ότι ήθελε να ξ…


Νωρίτερα αυτή τη βδομάδα, δημοσιεύσαμε ένα άρθρο για μια γυναίκα από την Ατλάντα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ανακοίνωσε δημόσια ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να θηλάζει τον 36χρονο bodybuilder φίλο της.

Η Jennifer Mulford ισχυρίζεται ότι ήθελε να ξεκινήσει μια “Ενήλικη Σχέση Θηλασμού” με τον σύντροφό της Brad Leeson, όταν διάβασε το δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο άτομα την ώρα του θηλασμού.

Η Jennifer παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε ιστοσελίδες γνωριμιών για να βρει ένα τέτοιο σύντροφο, αλλά τελικά ανέφερε την ιδέα στον πρώην φίλο της, τον Brad.

Και το πρωινό της Πέμπτης, το ζευγάρι εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του των παρουσιαστών Matt & Meshel για να μιλήσουν για τη καθημερινότητά τους και να ξεκαθαρίσουν κάποιες φήμες.

“Έχουμε χρονικό πρόγραμμα. Προσπαθούμε κάθε δύο ώρες όχι παραπάνω από τρεις ώρες,” παραδέχεται ο Brad στους παρουσιαστές.

Καθώς η Jennifer ακόμα δε παράγει γάλα, το ζευγάρι επιμένει στο αυστηρό πρόγραμμα και αναφέρει ότι δεν έχει σημασία που βρίσκονται.

“Μπορεί να είμαστε όρθιοι, ή να είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή έρχομαι σπίτι για φαγητό και εκείνη είναι στον καναπέ.

Και όταν τους ρώτησαν αν είναι σeξουαλικής φύσης όλο αυτό το τελετουργικό, ο Brad απάντησε “μέχρι ένα σημείο”.

Η Jennifer πρόσθεσε ότι ο θηλασμός θα οδηγούσε σε σeξ στις “6 από τις 7 φορές”.

“Είναι ένας φυσικός δεσμός μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας…δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να με θηλάζει,” δήλωσε η Jennifer.

O Brad επίσης διέψευσε τις φήμες ότι συμπεριφέρεται σαν μωρό και δήλωσε ότι το απολαμβάνει, καθώς είναι μια φοβερή εμπειρία δεσίματος μεταξύ τους, και επειδή πάντα του άρεσε το γυναικείο στήθος.

Η Jennifer θηλάζει τον Brad κάθε δύο ώρες για να παράγει γάλα και να ξεγελάσει το σώμα της, σκεπτόμενη ότι έχει μωρό.

“Σταμάτησα τη δουλειά μου επειδή θέλω να αφιερωθώ σε αυτό” και πρόσθεσε ότι συχνά το βράδυ χρησιμοποιεί αντλία στήθους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, δήλωσε ότι δε θα έκαναν κάτι τέτοιο δημόσια, καθώς είναι μια “πολύ ιδιωτική” στιγμή της ζωής τους. Το ζευγάρι δέχτηκε μεγάλη κριτική και αποδοκιμασίες από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης για αυτή την απόφασή τους.

Credit: dailymail.co.uk

if(! ) { = 0; }

} });

}); Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: