Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση καθυστερεί τις αποφάσεις γιατί αγοράζει ψήφους

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης έστρεψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΚΑΙ, υπογραμμίζοντας ότι ”καθυστερεί τις αποφάσεις γιατί αγοράζει ψήφους και ότι χάνονται δεκάδες εκατομμύρια από τις διπλές διοικήσεις που διορίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”.
Όπως τόνισε, « η αντιπρότασή μας είναι περιορίσουμε τις σπατάλες και να δώσουμε χρήματα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Όταν κάθε μέρα κοιτάς τι έχει κερδίσει το καθεστώς σου, δεν είσαι κυβέρνηση για τους πολλούς. Εμείς λειτουργούμε ως κυβερνητικό κόμμα και κάνουμε προτάσεις για όλα τα θέματα».
Την ίδια στιγμή ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι : «’Η πολιτική δεν είναι πίνω καφέδες με φίλους μου. Eίναι πράξεις. Χάνουμε χρήματα και ανθρώπους από καθυστερήσεις».
Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι ‘«καθυστερεί τις αποφάσεις γιατί αγοράζει ψήφους».
Όπως επισήμανε, «ο κ. Τσίπρας έλεγε οτι δεν υπάρχει χρονικό όριο στη διαπραγμάτευση. Τώρα ομολογεί ότι χάθηκε χρόνος. Τους λέγαμε στη Βουλή να μην κλείσουν τις τράπεζες και μας έλεγαν “Εσάς τι σας νοιάζει; “Οτι είναι χρήσιμο για τη χώρα έχει τη στήριξη του Ποταμιού».
Τόνισε, επιπρόσθετα οτι : «Για εμάς κόκκινη γραμμή είναι η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Πρέπει να καταπολεμηθεί η εισφοροδιαφυγή. Η κυβέρνηση δεν ενισχύει τους εισαγγελείς και νοιάζεται για άλλους διορισμούς. Οφείλουμε τώρα να ενισχύσουμε εκείνους τους κρατικούς λειτουργούς που καταπολεμούν τη διαφθορά».

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: