Τα Εύσημα του Αρχηγού ΤΑ στην 350 ΠΚΒ για τις Βολές των «PATRIOT» στο Π.Β.Κ!

Οι εξαιρετική βολές των Μοιρών 23 & 24 της 350 Πτέρυγας Κατευθυνόμενων Βλημάτων «PATRIOT  στο NAMFI (ΠΒΚ) «  δεν ήταν δυνατόν να μην πάει  απο κοντά και  προσωπικά να δώσει τα Εύσημα του στην 350 ΠΚ/Β, ο Αρχηγός της Τακτική Αεροπορίας Α/ΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου!

Ο Διοικητής της  Πτέρυγας  Σμήναρχος (Ι)Στέφανος Κομιανός.  πήρε τα εύσημα για τις βολές των Μοιρών απο τον Υπαρχηγό του ΓΕΕΘΑ της Ιορδανίας  Παρουσία του Έλληνα Υπαρχηγού του ΓΕΕΘΑ που παρακολούθησαν μαζί  όλη την διαδικασία από το Παρατηρητήριο των VIP  του ΠΒΚ !

Ο Επαγγελματισμός ,σοβαρότητα του Προσωπικού των Μοιρών της 350 που εκτέλεσαν τις Βολές έκαναν εντύπωση σε όλο την Ομάδα Αξιολογήσεως του ΝΑΤΟ!

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι οι μετακινήσεις του προσωπικού που δεν εμπλέκονταν με τη βολή γινόταν τροχάδην και πάντα οπλισμένοι σε ρεαλιστικές συνθήκες Μάχης!

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (Α/ΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Σέδες, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Σμήναρχος (Ι) Στέφανος Κομιανός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός ΤΑ ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της βολής του οπλικού συστήματος PATRIOT, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής αξιολόγησης της Μονάδας από το ΝΑΤΟ (Capability Evaluation – CAPEVAL) και εξέφρασε στο προσωπικό τα συγχαρητήριά του για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της αξιολόγησης.



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: