Πτολεμαΐδα: Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη και χασίς

Ένας 44χρονος και η 38χρονη σύντροφός του, που συνελήφθησαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, έκαναν χρήση κοκαΐνης από την ποσότητα που σκόπευαν να διαθέσουν έναντι αμοιβής σε άλλους χρήστες στην Πτολεμαΐδα, ακόμη και μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι των Ελλήνων είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών, οι οποίοι εγκλώβισαν το αυτοκίνητό τους, το ερεύνησαν και βρήκαν πάνω στον οδηγό ένα γυάλινο σουβέρ με υπολείμματα κοκαΐνης. Οι επιβάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενώ την ίδια ώρα γινόταν έρευνα στα σπίτια τους.

Από την έρευνα, στην κατοικία του 44χρονου σε περιοχή της πόλης, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 20 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα πλαστικό κουτί που περιείχε υπολείμματα του ναρκωτικού, αλλά και 35,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο ζυγαριές ακριβείας και 22 συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών. Στο σπίτι της 38χρονης, βρέθηκε μόνο ένα ναρκωτικό χάπι.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: