«Ό,τι αγαπώ»: Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Τη σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού, μέσα από τα τραγούδια της, τιμά η εκπομπή «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο, επιμένοντας στο καλό λαϊκό τραγούδι και εστιάζοντας σε μια από τις κορυφαίες φωνές της Ελλάδας, αυτό το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 21.00, στο OPEN.

Δωρική, επιβλητική, αξεπέραστη, η Βίκυ Μοσχολιού με τη χαρακτηριστική φωνή της, σημάδεψε τη μουσική μας ιστορία και μας χάρισε μοναδικές ερμηνείες που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας. 
Αυτό το Σάββατο στο «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο, τιμάμε τη μεγάλη αυτή καλλιτέχνιδα. Μια πλειάδα νεότερων τραγουδιστριών, η Βιολέτα Ίκαρη, η Ασπασία Στρατηγού, η Χρυσούλα Στεφανάκη, η Σαβέρια Μαριολά, η Παμπίνα Κοντέα και μαζί τους η Λένα Αλκαίου, αναλαμβάνουν να ερμηνεύσουν επιτυχίες, σημαντικών μας δημιουργών, όπως: «Νυν και αεί», «Ο αλήτης», «Έτσι είν’ η ζωή», «Θα κλείσω τα μάτια», «Βουνά και κάστρα», «Άνθρωποι μονάχοι», «Συχνότητα», «Ξενύχτησα στην πόρτα σου», «Ο Λευτέρης», «Κάτω απ’ τη μαρκίζα», «Σ’ έβλεπα στα μάτια»,  «Ούτε αχ δεν θα πω». Επιτυχίες που είπε μοναδικά και αξέχαστα η Βίκυ Μοσχολιού με το ασύγκριτο μέταλλό της και τις απίστευτες φωνητικές της δυνατότητες.
Στην παρέα του «Ό,τι αγαπώ» έρχονται ακόμα η Λένα Παπαληγούρα, η Μαρίνα Λαχανά, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Χριστίνα Βραχάλη, η Μάρα Χαρμαντά και η Αμέλια Αναστασάκη, γίνονται ένα και απολαμβάνουν πολυαγαπημένα τραγούδια που μας άφησε πολύτιμη κληρονομιά η σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: