Προφυλακίστηκε η Λίτσα

Προφυλακίστηκε η Λίτσα

Προφυλακίστηκε η Λίτσα

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πάντως, ότι η Λίτσα -όπως αποκαλείται στη δικογραφία- επανέλαβε όσα είχε καταθέσει στις επτά προανακριτικές καταθέσεις της στην αστυνομία. Μοναδικό καινούργιο στοιχείο φέρεται να είναι η αναφορά της σε μία ακλόμη έκρηξη.

Η ιδιαιτερότητα της Ευαγγελίας Βλαστού, το γεγονός δηλαδή ότι εκτός από κατηγορούμενη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις είναι και βασική μάρτυρας αφού έχει δώσει στις αρχές όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να σχηματιιστεί η δικογραφία, έχει προκαλέσει προβλήματα.

Κι αυτό γιατί ακόμη δεν έχει αποφασιστεί σε ποιές φυλακές -αν θα πρόκειται για φυλακές- και κάτω από ποιές συνθήκες θα κρατείται προσωρινά, προκειμένου να είναι προστατευμένη από τα μέλη της φερόμενης οργάνωσης, τα οποία έχουν διασυνδέσεις και γνωριμίες στις φυλακές, όπως άλλωστε προκύπτει και από τη δικογραφία.

Εντάλματα

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές Διαφθοράς ετοιμάζουν ακόμη τρία νέα εντάλματα σύλληηψης, ενώ το επόμενο στάδιο είναι η κλητευθούν προς απολογία οι βασικοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση του κυκλώματος οι οποίοι είναι έγκλειστοι σε διάφορες φυλακές ανά την Ελλάδα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: