Ο Όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου πρωτοπορούν με το πρόγραμμα ιατρικών επισκέψεων «Φροντίδα για όλους»

Ειδικά σε έναν κόσμο που κινείται με τόσο ταχείς ρυθμούς και η μία κρίση διαδέχεται την άλλη, η παροχή ουσιαστικής φροντίδας για κάθε τι που απασχολεί τον συνάνθρωπό μας αναδεικνύεται σε προτεραιότητα. Ειδικά όταν αφορά το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία.


Έχοντας θέσει εδώ και 50 χρόνια ως βασική προτεραιότητά του να αφουγκράζεται τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και να απαντά με πράξεις, ο Όμιλος Motor Oil παραμένει πιστός στις αξίες της κοινωνικής ευθύνης, της αλληλεγγύης και της πρόνοιας υλοποιώντας αυτή τη φορά ένα πρόγραμμα στον τομέα της υγείας. Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου δημιούργησαν το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους», που αφορά σε επισκέψεις Κινητών Ιατρικών Μονάδων της Οργάνωσης, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών πρόληψης και αγωγής υγείας σε συνανθρώπους μας, σε διάφορες ανά την Ελλάδα.

Άλλωστε, η ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών σε θέματα υγείας, αλλά και η υποστήριξη πιο απομακρυσμένων περιοχών της ελληνικής επαρχίας έχουν μεγάλη σημασία.


Το πρόγραμμα «Φροντίδα για Όλους» ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι του από τον Νομό Βοιωτίας το Σάββατο, 3 και την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου του 2022.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: