Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν σήμερα και οι πολιτικοί αρχηγοί, κάποιοι από τους οποίους θα μεταβούν στην πατρίδα τους.

Συγκεκριμένα, στα Χανιά, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στη Χαλέπα, θα ψηφίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο Πάνος Καμμένος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 72ο Εκλογικό τμήμα του δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο. Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στο 661ο εκλογικό τμήμα, στην Κυψέλη, για να ψηφίσει, ενώ στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Εως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πού θα ψηφίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αύριο Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας 213).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει στο 583ο εκλογικό τμήμα, στο Νέα Ψυχικό, ενώ η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, θα ψηφίσει στο 10ο Δημοτικό Σχολείο της Χαλκίδας.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: