Ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνετε τουρσί

Ένα από αυτά τα μικρά μυστικά που αλλάζουν μαγικά τις διατροφικές μας συνήθειες μοιράζεται μαζί μας η γνωστή μαγειρική ιστοσελίδα Epicurious.

Πώς να κάνουμε γρήγορα και πανεύκολα τουρσί δηλαδή, τα που διατηρούνται σε ξίδι ή άρμη και ανοίγουν την όρεξη όπως τίποτα άλλο εκεί έξω.

Αναμείξτε λίγο αλάτι και ζάχαρη μέσα σε , μας λέει η ιστοσελίδα, και ρίξτε μέσα λεπτές φέτες ωμών λαχανικών, όπως αγγουράκια, ντομάτες, πιπεριές, κουνουπίδι, λάχανο κ.λπ.

Περιμένετε 20 λεπτά και οι πίκλες είναι πανέτοιμες για το τραπέζι…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: