Νέα συνεργασία ΒΙΑΝΕΞ – Mercedes-Benz Ελλάς

Μετακίνηση με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον σηματοδοτεί για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε η νέα συνεργασία με τη Mercedes – Benz Ελλάς, για τη μίσθωση εταιρικών αυτοκινήτων.

Η έναρξη της συνεργασίας εγκαινιάστηκε με μία μικρή τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΑΝΕΞ, της Mercedes-Benz Ελλάς αλλά και των εταιρειών Ald, Avis και Hertz.

Την παρουσίαση και παράδοση των αυτοκινήτων έκανε ο κ. Ιωάννης Καλλίγερος, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Xαρακτήρισε τα οχήματα της Mercedes-Benz αλλά και τη συνεργασία των δύο μεγάλων εταιρειών με τη φράση του KarlBenz «τίποτα λιγότερο από το καλύτερο». Αναφέρθηκε στην καινοτομία, η οποία αποτελεί την κινητήρια δύναμη των δύο εταιρειών και η οποία εκφράζεται στα προϊόντα τους. Επίσης, σημείωσε ότι, τόσο η ΒΙΑΝΕΞ όσο και η Mercedes-Benz Ελλάς φροντίζουν τους υπαλλήλους τους.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αντιπρόεδρος και αν. Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, ο οποίος τόνισε πως οι άνθρωποι κάνουν την εταιρεία: «Εμείς δίνουμε σημασία τόσο στον άνθρωπο και τη μετακίνησή του με ασφάλεια όσο και στο περιβάλλον, κάτι που είναι προτεραιότητα της Mercedes-Benz Ελλάς». Συνέχισε λέγοντας πως η ΒΙΑΝΕΞ θεωρεί ότι το πολυτιμότερο κεφάλαιό της είναι οι άνθρωποί της, γι’ αυτό και επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας, της οργάνωσης και των υπηρεσιών που παρέχει.

Ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ κατέληξε ευχαριστώντας τα μέλη της εταιρείας, τη Mercedes-Benz Ελλάς, αλλά και τα στελέχη των εταιρειών Ald, Avis και Hertz για την επίτευξη της συμφωνίας.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: