Ford Focus: Σήμερα η τελευταία ημέρα της προσφοράς με όφελος 3.300 ευρώ και 8 χρόνια εγγύηση

Η Ford κάνει την απόκτηση του Focus πλέον ακόμα πιο εύκολη, ενώ υπάρχει και ετοιμοπαράδοτη γκάμα η οποία προσφέρεται μέχρι σήμερα ( 15/4/2024)  με όφελος 3.300 ευρώ. Εάν πάλι δε βιάζεστε ή θέλετε να διαμορφώσετε το δικό σας Focus, τότε με την αγορά σας, απολαμβάνετε 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 100.000χλμ.) , προνομιακό επιτόκιο από 2,99% (12 – 60 μήνες, προκαταβολή από 20%) και όφελος 1.972€.

Πάντως και σήμερα προλαβαίνετε να κλείσετε το νέο Focus με τη μεγαλύτερη οθόνη της κατηγορίας του, χώρους για πενταμελή οικογένεια αλλά και επιδόσεις που δεν… καίνε

Εάν χρειάζεσαι και εσύ χώρους για όλη την οικογένεια, προτιμάς ένα παραδοσιακό μικρομεσαίο από ένα SUV και θέλεις να έχεις γκάζι χωρίς να καις, τότε το Ford Focus είναι η ιδανική επιλογή.

Το Focus δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένα μοντέλο που εκπέμπει κύρος και σεβασμό στο δρόμο, ενώ πριν λίγο καιρό ανανεώθηκε για να παραμένει επίκαιρο. Με στάνταρ φώτα τεχνολογίας LED και ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης σε όλες τις εκδόσεις παίρνει το άγχος ακόμα και από τις νυχτερινές διαδρομές ενώ υπάρχει και κάμερα που «διαβάζει» τα διερχόμενα αυτοκίνητα και ρυθμίζει αυτόματα τα φώτα ώστε να μην τυφλώνεται κανείς. Στο πίσω μέρος η εικόνα του Focus αποτυπώνει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις σπορτίφ λεπτομέρειες και την εικόνα ενός μοντέρνου οικογενειακού. Μάλιστα στην έκδοση ST-Line ο διαχύτης δίνει μία παραπάνω πινελιά και κάνει το σύνολο να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Εσωτερικό άκρως hi-tech με οθόνη 13.2 ιντσών

Η εικόνα του εσωτερικού αμέσως σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως οδηγείς ένα από τα κορυφαία και τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα. Αρχικά ο οδηγός έχει μπροστά του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3 ιντσών, όμως τις εντυπώσεις σίγουρα κερδίζει η μεγαλύτερη οθόνη αφής στην κατηγορία. Ο λόγος για την οθόνη 13.2 ιντσών που εξοπλίζεται με το νέο σύστημα infotainment SYNC4, το οποίο προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα και όλες τις ευκολίες – λειτουργίες – ανέσεις που μπορεί να ζητήσουν οδηγός και επιβάτες. Μέσα σε αυτές βάλτε και τις over the air ενημερώσεις για ακόμα μεγαλύτερη ξεγνοιασιά.

Στη λίστα με τις hi-tech ανέσεις συμπληρώστε την ασύρματη φόρτιση του κινητού, την έξυπνη πλοήγηση (όπως για παράδειγμα, αν η απόσταση της διαδρομής σας είναι μεγαλύτερη από την εκτιμώμενη αυτονομία καυσίμου) και τον εξελιγμένο φωνητικό έλεγχο.

Μάλιστα μέσω της εφαρμογής FordPass μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα στο Focus, από τις τηλεφωνικές κλήσεις έως το απομακρυσμένο κλείδωμα, τη μουσική και την πλοήγηση.

Με χώρους για όλη την οικογένεια

Η καμπίνα του Ford Focus θα φιλοξενήσει άνετα 5 ενήλικες χωρίς να χρειαστεί να κάνουν παραχωρήσεις, καθώς υπάρχει και για τους 5, μεγάλος χώρος για γόνατα και κεφάλια. Ταυτόχρονα το πορτπαγκάζ έχει εξαιρετικό μέγεθος στα 392λτ. που είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας, την ώρα που η πόρτα του ανοίγει απλά περνώντας το πόδι σας από κάτω.

Τεχνολογίες που το κάνουν… φρούριο

 

 

Το Ford Focus διαθέτει συστήματα στην ολοκληρωμένη γκάμα προηγμένων τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης, που αυξάνουν την αυτοπεποίθηση του οδηγού κάνοντας την οδήγηση λιγότερο απαιτητική. Το νέο Intersection Assist  χρησιμοποιεί την εμπρόσθια κάμερα του Focus σε συνδυασμό με το ραντάρ για να παρακολουθεί το δρόμο για επικείμενες συγκρούσεις με επερχόμενα οχήματα σε παράλληλες λωρίδες. Το σύστημα μπορεί να εφαρμόζει αυτόματα πίεση πέδησης σε ταχύτητες έως 30 km/h για να αποτρέψει κάποιο ατύχημα ή να μειώσει τις επιπτώσεις του εάν ένας οδηγός τείνει να εισέλθει στην πορεία ενός επερχόμενου οχήματος – όπως σε μία διασταύρωση. Το σύστημα λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται διαγραμμίσεις ή εξοπλισμό και τη νύχτα με αναμμένους τους προβολείς.

Επίσης, διατίθεται το Local Hazard Information  που ενημερώνει τον οδηγό για μία επικίνδυνη κατάσταση στο δρόμο, ακόμα και αν το περιστατικό δεν είναι ορατό εξ αιτίας μιας καμπής του δρόμου ή άλλων οχημάτων. Ακόμη, προσφέρονται τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring,  που διευκολύνουν τον οδηγό σε μποτιλιάρισμα. Το Pre-Collision Assist με Active Braking  βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν ή να περιορίζουν τις επιπτώσεις συγκρούσεων με οχήματα, πεζούς και δικυκλιστές, ενώ το Active Park Assist 2 ελέγχει την επιλογή σχέσης στο κιβώτιο, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα, επιτρέποντας πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς στάθμευσης κρατώντας πατημένο ένα μπουτόν.

Κινητήρες που πάνε και δεν καίνε

Το  Focus διατίθεται με μια σειρά εντυπωσιακών κινητήρων. Επιλέγοντας τον υβριδικό βενζινοκινητήρα EcoBoost είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο ή 7-τάχυτο αυτόματο Powershift κιβώτιο ταχυτήτων, θα απολαύσετε αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Η πρώτη επιλογή είναι με τον 1.000άρη ήπια υβριδικό EcoBoost των 125 ίππων ο οποίος συνεργάζεται με μπαταρία 0.38 kWh. Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό σύστημα του παρέχει μέγιστη ισχύ 16 ίππων και 50 Nm ροπής ως έξτρα υποβοήθηση. Μάλιστα η ανάκτηση ενέργειας από την πέδηση φορτίζει την μπαταρία του ήπια υβριδικού ηλεκτρικού οχήματος (MHEV) κατά την οδήγηση, επομένως δεν χρειάζεται φόρτιση σε εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Υπάρχει η ομοίως υβριδική έκδοση με τον ίδιο 1.000άρη αλλά με επίδοση 155 ίππων, ενώ για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα υπάρχει και ο 1.500άρης diesel με 115 άλογα και κατανάλωση στα 5.1λτ./100χλμ.

Μπορείτε είτε να αποκτήσετε ένα από αυτά τα ετοιμοπαράδοτα  Focus ή να δημιουργήσετε το δικό σας πατώντας εδώ και απολαμβάνοντας μεγάλο όφελος.

Ford Focus: Σήμερα η τελευταία ημέρα της προσφοράς με όφελος 3.300 ευρώ και 8 χρόνια εγγύηση gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: