Skoda Days: Μοναδικά προνόμια και ειδικές τιμές για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα

Η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία Skoda που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της V.W ονομάζει «Skoda Days» την ενέργεια που κάνει με ελκυστικές τιμές για συγκεκριμένες ημέρες ώστε να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους να αποκτήσουν πιο εύκολα το αυτοκίνητο που επιθυμούν

Όταν υπάρχουν μοντέλα στο τελωνεία η και στις εκθέσεις και οι επικεφαλής της Skoda θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις κάνουν ειδικές αλλά και δελεαστικές προσφορές για συγκεκριμένες ημέρες. Η περίοδος των προσφορών ονομάζεται: «Skoda Days».

Είναι μια έξυπνη ενέργεια που πραγματοποιείται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Skoda σε όλη την Ελλάδα. Δείτε κάποια από τα ειδικά προνόμια που ισχύουν κατά την διάρκεια  των «Skoda Days»:

  • To μοντέρνο Skoda Kamiq προσφέρεται με όφελος 1.000€ & επιτόκιο 3,9%
  • To πολυτάλαντο Skoda Scala προσφέρεται με όφελος 1.000€ & επιτόκιο 3,9%
  • To δυναμικό Skoda Κaroq προσφέρεται με όφελος 1.500€
  • Το φινετσάτο Skoda Octavia hybrid προσφέρεται με όφελος 1.500€

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επισκεφθούν αυτή την περίοδο, μία από τις εκθέσεις του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Skoda σε όλη την Ελλάδα και να πληροφορηθούν για όλα τα μοντέλα τις προσφορές που κάνει η  εταιρία που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Skoda στη χώρα μας.

Οι προσφορές του Skoda Days θα ισχύουν έως τέλος Απριλίου, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Skoda. Για τους πελάτες λιανικής, προσφέρονται επιπλέον, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

 

Skoda Days: Μοναδικά προνόμια και ειδικές τιμές για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: