Μιχελογιαννάκης: Το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ ασφαλώς και στοχοποιεί δημοσιογράφους

Την έντονη αντίθεσή τους εκφράζουν βουλευτές της συμπολίτευσης για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που προβλήθηκε στην εκδήλωση της Κυριακής στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο για την συμπλήρωση ενός έτους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αναμεταδόθηκε αυτούσιο και χωρίς αντίλογο από την ΕΡΤ.
Μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA ο κ. Μιχελογιαννάκης τόνισε για το βίντεο που στοχοποιεί δημοσιόγραφους ότι «ασφαλώς και θεωρώ το βίντεο στοχοποίηση, και αυτό είναι αδυναμία» και πρόσθεσε ότι «την κάθε στοχοποίηση τη θεωρώ αδυναμία. Εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο μόνο αδύναμοι δεν πρέπει να αισθανόμαστε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο προκάλεσε σάλο στο πολιτικό κόσμο και στα κοινωνικά δίκτυα ενώ υπήρξε και έντονη αντίδραση της ΕΣΗΕΑ. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «το βίντεο που προβλήθηκε, συνόψιζε αυτό που ο λαός διατηρεί ολοζώντανο στην μνήμη του». Δριμεία κριτική στο βίντεο που προβλήθηκε την Κυριακή κατά την επετειακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ η οποία επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενες καταστάσεις και η σημερινή Κυβέρνηση, προσπαθεί να φορτώσει στους δημοσιογράφους τις κοινωνικές αντιδράσεις, που προκαλούν τα αδιέξοδα της πολιτικής της, με το λαό στους δρόμους»

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: