Μοσχάτο: «Στο γραφείο του έκλαιγαν, ούρλιαζαν – Έχασαν 100, άλλοι 200 χιλιάδες», λέει θύμα του 50χρονου

Ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι υπήρξε θύμα του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε νεκρός στο Μοσχάτο, αναφέρει ότι είχε συναντήσει πλήθος κόσμου στο γραφείο του, υποστηρίζοντας πως είχε εξαπατηθεί.

Ο άνθρωπος μίλησε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά στο Mega και ανέφερε πως «πήγαμε κάτω στο γραφείο του και γινόταν ένας πανικός. Άλλοι έκλαιγαν, άλλοι ούρλιαζαν. Άλλοι έχασαν 10, άλλοι 20 χιλιάδες, άλλοι 100, άλλοι 200 χιλιάδες. Πανικός».

«Μέσω ενός γνωστού, πήγαμε στον (…) που ήταν συνεργάτης της (…) εταιρείας κι αυτό το καταλαβαίναμε γιατί απ’ έξω υπήρχαν περίπου 50 αυτοκίνητα και μας λέει “διαλέξτε”. Διαλέξαμε ένα αυτοκίνητο, μας είπε να του δώσουμε ένα ποσό σεβαστό 12.000 ευρώ. Το δώσαμε μέσω τραπέζης και μετά από ένα χρόνο θα του δίναμε μια διαφορά και θα παίρναμε το αυτοκίνητο στο όνομα μας κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, μετά από αρκετό καιρό, αναφέρει ότι έμαθε πως το αυτοκίνητο ήταν από εταιρεία leasing και πως η αγορά του δεν ήταν νόμιμη.

«Προχωρήσαμε σε μηνύσεις και υπεξαιρέσεις γι’ αυτό και τα αυτοκίνητα δεν απασχολούνται γιατί φαίνονται σαν κλεμμένα στην αστυνομία. Όταν γίνεται μια υπεξαίρεση στην αστυνομία, αυτόματα θεωρείται κλεμμένο. Αυτομάτως η αστυνομία ψάχνει τα αυτοκίνητα μας. Αυτές είναι διαδικασίες που κάνει η εταιρεία για να διασφαλιστεί όταν υπάρχουν οφειλές και δεν επιστρέφονται τα αυτοκίνητα», είπε μεταξύ άλλων.

Comments

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: