Ψευτογιατρός: Όταν ο συνεργός του διαφήμιζε την κλινική στη Γερμανία – Δείτε βίντεο

Παραμένει στη Γερμανία, δεν έχει συλληφθεί και έχει αποσυρθεί εδώ και κάμποσο καιρό από τον χώρο στον οποίο δραστηροποιούνταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του ψευτογιατρού από τα Καλύβια.

Ο 72χρονος, ο οποίος δούλευε σε νοσοκομείο και «ψάρευε» τα θύματά του μέσω διαδικτύου, δηλώνει πως δεν αναλαμβάνει πλέον πελάτες, όπως μεταδίδει το Mega και το Live News, με την εκπομπή να μεταδίδει μια παλιά του συνέντευξη. Είναι από το 2011 όταν μιλούσε για τη θεραπεία-πρότυπο, υποσχόμενος πως θα είναι το μέλλον. Σε αυτό το βίντεο διαφήμιζε και την κλινική στη Γερμανία, μαζί με την κυτταρική θεραπεία.

«Στην κλινική μας στη Γερμανία, καθημερινώς μπαινοβγαίνουν 200 με 220 άτομα. Και κάποιοι από αυτούς έχουν πλήρως ή μερικώς θεραπευτεί από την κυτταρική θεραπεία. Κι έρχονται ασθενείς από την Ιαπωνία, τη Τασμανία, Νότια Αυστραλία. Πιστεύω ότι η κυτταρική θεραπεία θα είναι το χρυσό πρότυπο στο μέλλον κατά τη γνώμη μου. Γιατί δεν θεραπεύουμε συμπτώματα αλλά τις αίτιες με αυτήν την θεραπεία. Με το να θεραπεύεις μόνο τα συμπτώματα, σίγουρα θα σε οδηγήσει στο λάθος μέρος. Θα κάνει τους ανθρώπους πιο άρρωστους γιατί δεν είμαστε μηχανές που έχουμε ξεχωριστά εξαρτήματα που μπαινοβγαίνουν. Πρέπει να βλέπουμε τους ανθρώπους σαν ανθρώπινα όντα, σαν βιοσύστημα, σαν ολότητες», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpx3s3uawj3d)

Οι δράστες, επειθαν τα θύματά τους να μεταβούν στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθούν σε συγκεκριμένη εξέταση ενώ αμέσως μετά ακολουθούσε εξέταση από αλλοδαπό γιατρό και ξεκινούσε η έναρξη της θεραπείας, η χορήγηση της υποδόριας ένεσης, έναντι μεγάλης αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός γιατρός έχει ΑΦΜ και στην Ελλάδα για να παράσχει εργασίες και υπηρεσίες στον χώρο που χρησιμοποιούσε ο φυσιοθεραπευτής από την Αθήνα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: