Κάνναβη, ναρκωτικά χάπια και όπλα στο σπίτι 65χρονου στη Λαμία

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει για έναν 65χρονο ότι διακινεί ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οργάνωσαν επιχείρηση και τον βρήκαν έξω από το σπίτι του όπου τον συνέλαβαν, το μεσημέρι της Τρίτης.

Κατά την έρευνα που έκαναν στην κατοικία του 65χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν 132,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 95 χάπια φαρμακευτικών σκευασμάτων για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά ακριβείας και έναν πλαστικό τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με έναν σουγιά με λεπίδα μήκους επτά εκατοστών, ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό κλομπ μήκους 61 εκατοστών και 60 ευρώ.

Ο 65χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Είχε κάνναβη και χάπια στο αυτοκίνητό του Σε μπλόκο που είχε στηθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ έπεσε το απόγευμα της Τρίτης ένας Έλληνας καθώς, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 19,4 γραμμαρίων και 13 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: