Νικητής στο θεσμό «AUTOBEST 2023» το Renault Austral- Κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αυτοκινήτου για το 2023

Το νέο Renault Austral – ένα αυτοκίνητο που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το 2ο εξάμηνο του 2023, αναδείχθηκε από τα μέλη του Autobest ως «The Best Buy Car of Europe» για τη φετινή χρονιά.

Οι 31 δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου από 31 χώρες που συμμετέχουν στο θεσμό του AUTOBEST έδωσαν συνολικά 14.937 βαθμούς στο Austral. Στη 2η θέση με 13.986 βαθμούς ήρθε το νέας γενιάς Opel Astra ενώ με 53 βαθμούς διαφορά το νέο Peugeot 308 κατέλαβε την 3η θέση (13.933).

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Renault, Φαμπρίς Καμποβίλ δήλωσε:

«Το ολοκαίνουργιο Austral κερδίζει το βραβείο AUTOBEST 2023. Αυτό είναι μια μεγάλη υπερηφάνεια και αναγνώριση για όλες τις ομάδες της Renault που εργάστηκαν από τους τομείς της σχεδίασης, της μηχανικής, το εργοστάσιο της Palencia, τις πωλήσεις και το δίκτυο. Η κριτική επιτροπή AUTOBEST αποτελούμενη από 31 (δημοσιογράφους) μέλη (31 χώρες) κατάλαβε ξεκάθαρα ότι το νέο μας SUV κατηγορίας C είναι η τέλεια σύνθεση των καλύτερων και των δύο κόσμων: ένα ηλεκτρικό όχημα για οδήγηση στην πόλη και ένας εξαιρετικά αποδοτικός υβριδικός κινητήρας ικανός να καλύψει μεγάλες αποστάσεις χωρίς επαναφόρτιση.

Με το OpenR Link και τις Υπηρεσίες Αυτοκινήτων Google, το Austral προσφέρει επίσης τις καλύτερες υπηρεσίες, συνδεσιμότητα και εφαρμογές για να χαρίσει μια καθηλωτική και διαισθητική εμπειρία οδήγησης».

O Νταν Βάρντι, Ιδρυτής και Πρόεδρος του οργανισμού AUTOBEST εξήγησε τους λόγους που το Austral κατέλαβε την υψηλότερη βαθμολογία.

«Ο νικητής μας φέτος αντιπροσωπεύει το επόμενο επίπεδο της μάρκας Renault. Είναι το καλύτερο προϊόν του γαλλικού κατασκευαστή μέχρι σήμερα, με υλικά υψηλής ποιότητας, πολύ υψηλή ποιότητα, εξαιρετικές οδηγικές ικανότητες, εντυπωσιακό σχεδιασμό και πιθανώς τις καλύτερα συνδεδεμένες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα, σήμερα. Επωφελείται από τους πλήρως υβριδικούς κινητήρες E Tech, έναν από τους προηγούμενους νικητές του βραβείου TECHNOBEST.

Από τους 6 φιναλίστ αυτής της διοργάνωσης, το Austral κατάφερε να εντυπωσιάσει τα περισσότερα από τα μέλη της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής ανεξάρτητων ευρωπαϊκών μέσων του αυτοκινήτου με πολλούς να το τοποθετούν στην κορυφή της ψήφου τους. Με αυτή τη νίκη, η Renault επιστρέφει κατά τρόπο υπέροχο στην κορυφή του ανταγωνισμού, αναδεικνύοντας το «Best Buy Car of Europe για το 2023»!»,

Για 3η φορά, ο οργανισμός AUTOBEST διοργάνωσε με επιτυχία το τελικό τεστ στο Τέεσντορφ της Αυστρίας, στα τέλη Νοεμβρίου, μετά τα δύο προηγούμενα που διοργανώθηκαν κάτω από τις πολύ αυστηρές συνθήκες υγιεινής λόγω της πανδημίας, με την Αυστρία να βρίσκεται σε απόλυτο lockdown.

Ήταν η πρώτη εκδήλωση μετά από καιρό που οργανώθηκε χωρίς περιορισμούς και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της κριτικής επιτροπής του AUTOBEST συμμετείχε σε πολύ επιτυχημένες συνεδρίες οδήγησης στο δρόμο και στην πίστα. Έχοντας την επαγγελματική βοήθεια των ειδικών του OAMTC στο Τέεσντορφ, το AUTOBEST κατάφερε να εκπονήσει τον πιο περίπλοκο σύνολο δοκιμών που είναι διαθέσιμο στα μέσα της αυτοκίνησης, σήμερα.

Το βραβείο του ECOBEST 2023

Νικητής του βραβείου ECOBEST 2023 αναδείχθηκε το Hyundai Ioniq 6. Το νέο πρωτοποριακό μοντέλο της Hyundai είναι ένα νέο EV που φέρνει τη σκέψη του πρωτότυπου αυτοκινήτου στις ευρωπαϊκές εκθέσεις από τις αρχές του 2023.

Η υπεραεροδυναμική φιλοσοφία οδηγεί τα ιδανικά χαμηλής αντίστασης σε ένα νέο επίπεδο, μια ιδέα που όχι μόνο προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία μεγαλύτερη από 600 χλμ., αλλά και με εντυπωσιακό στυλ που σίγουρα θα ξεχωρίζει. Αυτό το τολμηρό, έξυπνο νέο Hyundai είναι ένα αυθεντικό κομμάτι τεχνολογίας, που αξίζει απόλυτα τον νικητή του ECOBEST 2023.

Οι απονομές των βραβείων του AUTOBEST Awards θα γίνουν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 11 Μαΐου 2023. Ακολουθώντας την παράδοση, η ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή AUTOBEST απονέμει τα βραβεία σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο.

Per Hal

Νικητής στο θεσμό «AUTOBEST 2023» το Renault Austral- Κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αυτοκινήτου για το 2023 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: