«Ξεχύνεται» στην αγορά ο Παναθηναϊκός- Πρόταση για Ντανίλο, φουλάρει για Ιμπάρμπο


Ο θηριώδης (1,88) Βίκτορ Ιμπάρμπο φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός του Αντρέα Στραματσόνι για να πλαισιώσει τη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού, δίπλα στους Μάρκους Μπεργκ και Σεμπαστιάν Λέτο τη νέα σεζόν, με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Πέτριτς και Μαμουτέ!

Ο Ιμπάρμπο ήθελε να παραμείνει στην Κολομβία και τη Νασιονάλ για να συμμετάσχει στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες (6-13/7 με τη Σάο Πάολο), όμως όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ της πατρίδας του η Κάλιαρι τον ενημέρωσε να επιστρέψει άμεσα στην Ιταλία για να προχωρήσει της διαδικασίες παραχώρησής του (στον Παναθηναϊκό όπως συμπληρώνουν οι Ιταλοί ρεπόρτερ).

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι πλέον σε ανοικτή διαπραγμάτευση τόσο με την Κάλιαρι όσο και με την πλευρά του παίκτη κι αναζητείται η φόρμουλα για την απόκτησή του είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε με αγορά του 50% των δικαιωμάτων του.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού όμως και για την απόκτηση του Ντανίλο Λαρανγκέιρα αποκαλύπτει η «Gazzetta Dello Sport», η οποία υποστηρίζει πως αποτελεί πρώτη επιλογή του Στραματσόνι γα την άμυνα.

Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Μάρκου Βελλίδη κι αν ο 29χρονος διεθνής γκολκίπερ μείνει ελεύθερος απ’ τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι πολύ πιθανό να ξεκουράσει ο Στραματσόνι τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος έδειξε σημάδια κόπωσης στα δύο τελευταία ματς, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα τον Μπουμάλ, σε ένα σύνθετο 4-2-3-1.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: