«Κρύβεται» η Aniston μετά την «ψωνισμένη» διαφήμιση των Emirates

Στο στόχαστρο των χρηστών των social media βρέθηκε η Jennifer Aniston με αφορμή το ρόλο της σε διαφήμιση των αερογραμμών Emirates.

Η 46χρονη σταρ ανταμείφθηκε με το υπέρογκο ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για μια διαφήμιση ενός λεπτού. Υποδύεται μία επιβάτη που αναζητεί τις «μικρές ανέσεις» της ζωής με τις οποίες έχει συνηθίσει να ταξιδεύει και φρικάρει όταν δεν τις βρίσκει. Το ιπτάμενο προσωπικό κοροϊδεύει την Aniston λέγοντας της ότι δεν είναι σε αεροπλάνο των Emirates. Τελικά η Aniston ξυπνά από τον εφιάλτη και απολαμβάνει τη χλιδή των αεροπορικών γραμμών του Ντουμπάι.

«Η διαφήμιση της Aniston είναι ό,τι πιο σνομπ και ψωνισμένο έχω δει», έγραψε ένα χρήστης στο Twitter. «Η απευθείας πτήση Ντουμπάι-Νέα Υόρκη κοστίζει 25.000 δολάρια. Με τα ίδια χρήματα κάποιος μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο ή να δώσει προκαταβολή για την αγορά σπιτιού. Δύσκολη επιλογή; Δεν νομίζω», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Είναι ανάγκη να μας θυμίζουν ότι η πολυτέλεια δεν είναι για όλους μας;», αναρωτήθηκε χρήστης. Πολλοί ήταν που σχολίασαν ότι κατά τη γνώμη τους η ερμηνεία της Aniston ήταν απλά κακή.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: