Κρήτη: Προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση την Παρασκευή

Διακοπές ρεύματος πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στην Κρήτη.

Δειτε αναλυτικά πότε και που είναι προγραμματισμένο να γίνουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση:

08:00-09:00 ΚΑΙ 14:00-15:00 Στο Ηράκλειο στο Μαραθίτη στις περιοχές του χοιροστασίου Χαμαλάκη, στο δρόμο έναντι εισόδου Βενιζελείου, στην εκκλησία Αγ. Ανάργυροι, στη θέση Φασκομηλιά, πτηνοτροφείου Πλαϊτη, στην περιοχή μετά την Κνωσσό και το γεφυράκι, δεξιά την οδό Ήβης (ανηφόρα) στο ύψωμα και μετά την Αγ. Ειρήνη, στα Σπήλια. Επίσης στο Δ. Αρχανών — Αστερουσίων, στα χωριά Πατσίδες Άνω και Κάτω Αρχάνες, Βαθύπετρο, Αγ. Παντελεήμονας, Κουνάβοι και Καταλαγάρι.

Επίσης στην περιοχή από Κόμες προς Πεζά, στην περιοχή του κέντρου Λαβύρινθος, του κάμπου Πεζών, του βιολογικού καθαρισμού Πεζών, του κέντρου του χωριού Πεζά, της ένωσης Πεζών πίσω από το νέο δημαρχείο και των ψυγείων της Ένωσης, του κρητικού φούρνου έναντι του οινοποιείου Μίνως και του ελαιουργείου Πολιτάκη στις Αγ. Παρασκιές.

08:00-15:00 Στο Σκαλάνι στις περιοχές της εισόδου του Σκαλανίου, πίσω από την κοινότητα, της κεντρικής εκκλησίας, του Δημοτικού Σχολείου, της Δεξαμενής, της επιχείρησης εκρηκτικών Βαμβουκάκη, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού Σκαλανίου, του χοιροστασίου Ζαχαριάδη, του κόμβου Σκαλανίου και του ελαιουργείου Λυραράκη.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: