Ξέφυγε από την καταδίωξη αλλά άφησε πίσω του τα λαθραία

Υπό διακριτική παρακολούθηση είχαν θέσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου έναν 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος τους είχε απασχολήσει στο παρελθόν για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων και το απόγευμα της Τετάρτης τον εντόπισαν να μπαίνει σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Μόλις ο 35χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία τους, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ο αλλοδαπός εγκατέλειψε το όχημα σε μια περιοχή του Ηρακλείου και διέφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς οι λιμενικοί να καταφέρουν να τον συλλάβουν.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, το οποίο ανήκε σε άλλο άτομο και ήταν ανασφάλιστο με αποτέλεσμα να κατασχεθεί, βρέθηκαν 1.180 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 147 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων διάφορων εταιρειών, τα οποία κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, ενώ ο 35χρονος αλλοδαπός αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: