Η μοναδική ερώτηση που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ σε κανέναν τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο δημοφιλής γιορτή του χρόνου και όλος ο κόσμος προετοιμάζεται να περάσει χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως η συνάντηση με συγγενείς μπορεί να φέρει μερικές «αδιάκριτες» ερωτήσεις.

Η Jana Hocking που είναι ειδικός σε θέματα σχέσεων, τονίζει ότι μια συγκεκριμένη ερώτηση μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση αρκετά άτομα, ιδιαίτερα τους πιο νέους ηλικιακά, σύμφωνα με τη ny.com.

«Γιατί δεν έχεις ακόμα σχέση» ή «πότε θα παντρευτείς», είναι η ερώτηση που δεν πρέπει ποτέ να απευθυνθεί στο οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αφού αντί να δημιουργήσει χαμόγελα, θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά, επειδή αρκετοί πρόκειται να ρωτήσουν το παραπάνω ακόμα κι αν δεν έχουν κακές προθέσεις, η Jana Hocking δίνει μερικές συμβουλές, ώστε όχι μόνο να υπάρχει έτοιμη απάντηση, αλλά και μάλιστα σε φιλικό τόνο.

«Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στις γάτες» και «δεν δέχομαι ερωτήσεις αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ», είναι μερικοί «άσοι στο μανίκι», ώστε να βγει ένα άτομο από τη δύσκολη θέση να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, η Jana πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και σημειώνει ότι η απάντηση μπορεί να είναι χιουμοριστική, ώστε ο αποδέκτης να καταλάβει ότι δεν θα πάρει την απάντηση που επιζητά, αλλά ταυτόχρονα δεν θα αισθανθεί και άσχημα.

«Γιατί να παίρνεις μόνο μια γεύση όταν μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα;» και «οι φίλοι / φίλες μου έχουν παντρευτεί», είναι μερικές συμβουλές, ώστε να μη χαλάσει η γιορτινή διάθεση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ειδικά αν περιέχει μέλη της οικογένειας.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙερωτησηΧριστουγεννα

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: