Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι ώρες στην εντατική δεν περνάνε» – Βίντεο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αυτές τις μέρες νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου. Ο γνωστός σεφ που ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από το Facebook ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του ανέβασε πριν από λίγες ώρες ένα βίντεο το ποίο δείχνει περίτεχνες γλυκές δημιουργίες.

Διαδικτυακή του φίλη συμπέρανε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα και του έστειλε μήνυμα. «Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να’ ναι».

Ο σεφ έσπευσε να απαντήσει ότι το βίντεο είναι παλιό. «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν».

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Tuesday, November 15, 2022

Η ανάρτηση για το πρόβλημα με την υγεία του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης δημοσιεύοντας παράλληλα και μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου
Πάω καλά
Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ
Ταχύτατοι αποτελεσματικοί

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Tuesday, November 15, 2022

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε μια δεύτερη ανάρτηση γράφοντας: «Είμαι πολύ καλύτερα. Με φροντίζουν. Μην μου στέλνετε μηνύματα, με δυσκολεύουν».

Είμαι πολύ καλυτερα
Με φροντίζουν
Μην μου στέλνετε μηνύματα με δυσκολεύουν

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Tuesday, November 15, 2022

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: