ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με τον σκύλο του Μπάιντεν – Επιτέθηκε και δάγκωσε ξανά πράκτορα του Λευκού Οίκου

Ο σκύλος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δάγκωσε άλλο ένα μέλος των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου.

Οπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Μυστικών Υπηρεσιών, Στίβεν Κόπεκ, ο Κομάντερ, όπως ονομάζεται ο δύο χρόνων γερμανικός ποιμενικός, δάγκωσε τον αξιωματικό της υπηρεσίας, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στον Λευκό Οίκο και είναι καλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κομάντερ επιτίθεται σε μέλος των μυστικών υπηρεσιών. Στο παρελθόν έχει δαγκώσει κι άλλους άνδρες – με έναν από αυτούς να καταλήγει στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο χέρι και στον μηρό.

Μάλιστα, ο Μέιτζορ, ένα από τα σκυλιά του Μπάιντεν, απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο, λίγο μετά την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των ΗΠΑ, μετά από ανάλογο συμβάν με μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Ούτε ο Λευκός Οίκος ούτε οι Μυστικές Υπηρεσίες παρείχαν περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβάν. Ωστόσο, συνεργάτες της πρώτης κυρίας, Τζιλ Μπάιντεν, αναφέρουν πως τα επεισόδια αυτά επιθετικής συμπεριφοράς οφείλονται στο στρες που νιώθουν τα σκυλιά ακριβώς επειδή βρίσκονται στον Λευκό Οίκο.

«Οπως έχουμε παρατηρήσει στο παρελθόν, ο Λευκός Οίκος μπορεί να γίνει ένα στρεσογόνο περιβάλλον για τα κατοικίδια και η προεδρική οικογένεια συνεχίζει να εξετάζει τρόπους που θα βοηθήσουν τον Κομάντερ να διαχειριστεί τη συχνά απρόβλεπτη φύση των χώρων του Λευκού Οίκου, τόνισε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, διευθύντρια επικοινωνίας των Μπάιντεν.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: