Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην είσοδο της πόλης – Τέσσερις τραυματίες ανάμεσά τους και παιδί

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξαιτίας καραμπόλας στην οποία ενεπλάκησαν τρία οχήματα και είχε σαν αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ανήλικο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Καραμανδάνειο, όπως και δύο ακόμη άτομα εκ των οποίων ο ένας διεκομίσθη στο ΠΓΝΠ και ο άλλος στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, σύμφωνα με το gnomip.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο οδηγός ενός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα για να αποφύγει πεζό. Στη συνέχεια καβάλησε τη νησίδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά. Στο αυτοκίνητο επέβαινε κι ένα παιδί.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ η μία ρόδα από το πολυτελές αυτοκίνητο βρέθηκε αρκετά μακριά από αυτό.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων στα οχήματα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: