Η 3ης γενιάς Porsche Cayenne στην έκθεση της Φρανκφούρτης

Θα τη δούμε σε λίγες ημέρες στην Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. Η 3ης γενιάς Porsche Cayenne έχει το δικό της σταντ και το δικό της κοινό. Δεν απευθύνεται σε όλους. Αυτό είναι σίγουρο. Μπορεί όλοι να θέλουν να κυκλοφορούν με μια Cayenne. Λίγοι όμως μπορούν να προγραμματίσουν την αγορά της. Ειδικά στην Ελλάδα που όποιος έχει καλό αυτοκίνητο τιμωρείται, μάλλον θα είναι αδιάφορη η παρουσία  της.

Και όμως αυτό το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από τις Porsche που ξέρουμε. Ο νέος τούρμπο ντίζελ κινητήρας που αποδίδει 340 ίππους αλλά και το κιβώτιο οκτώ σχέσεων Tiptronic S εντυπωσιάζουν. Η επιτάχυνση από 0-100 είναι λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Διακρίνεται για την αντοχή των κινητήρων σε έντονη και επίπονη χρήση, για το καταπληκτικό  σύστημα  τετρακίνησης αλλά και μετάδοσης.

Οι δοκιμές έγιναν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Από τους  “καυτούς” αμμόλοφους του Ντουμπάι με θερμοκρασίες πάνω από 45 βαθμούς μέχρι τις παγωμένες επιφάνειες του Καναδά, με τις θερμοκρασίες κάτω από τους -40 βαθμούς Κελσίου.

Υπομονή. Σε λίγα 24ωρα θα τη δούμε στην Φρανκφούρτη. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο… Λέει πολλά από τα εξαντλητικά τεστ που έγιναν στην 3ης γενιάς Porsche Cayenne.

 

 

Η 3ης γενιάς Porsche Cayenne στην έκθεση της Φρανκφούρτης

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: