Frutteto Platform MY24: Ένα υπέρ εξειδικευμένο τρακτέρ βελτιώνει περαιτέρω τις προδιαγραφές του

Τα τρακτέρ της οικογένειας SAME Frutteto θεωρούνται τα πιο αναγνωρισμένα και τεχνολογικά προηγμένα εξειδικευμένα μηχανήματα της αγοράς. Με το MY24, η έκδοση platform των τρακτέρ Frutteto εμπλουτίζεται με ένα πακέτο νέων και τεχνολογικών επιλογών που καθιστούν τα μοντέλα Frutteto Platform έτοιμα για τη γεωργία του αύριο, όπως άλλωστε και τα αντίστοιχα τρακτέρ με καμπίνα.

Νέα χαρακτηριστικά που διατίθενται για το MY24:

  • Κινητήρες FARMotion 35 και 45 πιστοποιημένοι για λειτουργία με HVO (υδρογονωμένο φυτικό έλαιο)
  • Νέο κιβώτιο με:

o             PowerShuttle: αλλαγή κατεύθυνσης χωρίς συμπλέκτη

o             SenseClutch: επιτρέπει τη ρύθμιση της απόκρισης στην αλλαγή κατεύθυνσης σε 5 στάδια

o             Stop&Go: επιτρέπει στον χειριστή να σταματήσει το τρακτέρ και να συνεχίσει την οδήγηση χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του φρένου χωρίς συμπλέκτη

o             ComfortClutch: επιτρέπει την εμπλοκή του συμπλέκτη πατώντας ένα μπουτόν στον επιλογέα

o             HML Powershift 3 βημάτων: 45 εμπρόσθιες και 45 όπισθεν.

  • Ανεξάρτητη ανάρτηση στον εμπρός άξονα ActiveDrive με Adaptive-Damping, Active Self-Levelling, Anti-Dive, Anti-Roll και DTC (Differential Traction Control)
  • Πλήρως ενσωματωμένο εμπρός PTO και εμπρός ανυψωτικό με ικανότητα ανύψωσης 2100 kg
  • Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω ανυψωτικό με σύστημα απόσβεσης κραδασμών και εξωτερικά χειριστήρια στα πίσω φτερά
  • Δεξιός υδραυλικός σύνδεσμος και υδραυλικοί σταθεροποιητές με δυνατότητα ρύθμισής τους μέσω των εξωτερικών χειριστηρίων στα πίσω φτερά
  • Έως και 10 πίσω υδραυλικά κυκλώματα και 4 υδραυλικοί σύνδεσμοι στην μέση
  • Διαχωριστής ροής για ταυτόχρονη χρήση του πίσω ανυψωτικού και των υδραυλικών βαλβίδων
  • Κάθισμα χειριστή με αερανάρτηση
  • Διαχείριση Στόλου SDF

Μια πρόσθετη τεχνολογία που προέρχεται από το υψηλών προδιαγραφών Frutteto cab είναι ο αποκλειστικός μπροστινός άξονας ActiveDrive. Το ActiveDrive είναι ένα σύστημα προσαρμοζόμενης, υδροπνευματικής, ανεξάρτητης μπροστινής ανάρτησης που χρησιμοποιεί μια ειδική μονάδα ελέγχου για να διαχειρίζεται την απόκριση απόσβεσης ανεξάρτητα σε κάθε πλευρά του άξονα σε πραγματικό χρόνο. Το ActiveDrive όχι μόνο μειώνει την τραχύτητα που μεταδίδεται από το έδαφος στον οδηγό, αλλά εξασφαλίζει επίσης άψογη δυναμική συμπεριφορά και εξαιρετική ακρίβεια κατά την εργασία κάτω από το στέγαστρο.

Η μονάδα CTM ολοκληρώνει την τεχνολογική αναβάθμιση των μοντέλων Frutteto Platform MY24, παρέχοντας στο τρακτέρ την απαιτούμενη συνδεσιμότητα για τις λειτουργίες SDF Fleet Management.

Τα γεωργικά μηχανήματα των SAME & DEUTZ-FAHR κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.  Περισσότερες λεπτομέρειες στο https://www.theocarakis-tractors.gr, όπως και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών SAME & DEUTZ–FAHR ανά την Ελλάδα.

 

 

Frutteto Platform MY24: Ένα υπέρ εξειδικευμένο τρακτέρ βελτιώνει περαιτέρω τις προδιαγραφές του gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: