Γευστικός περίπατος στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Το γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης χαρτογραφεί η Thessaloniki Walking Tours με μια σειρά νέων γαστρονομικών περιπάτων που ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου.

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μια ξενάγηση «σε χώρους και κουζίνες που δεν φαντάζεστε περπατώντας σε δρόμους πάνω από την Εγνατία».

Συγκεκριμένα εξηγούν: «Στην διαδρομή μας θα γνωρίσουμε γεύσεις από την Ρωσία, την Κρήτη, εδέσματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, πιάτα δημιουργικής κουζίνας, τοπικές νοστιμιές, κρασιά, αποστάγματα και υπέροχα γλυκά».

Σε ρόλο ξεναγού; Ο Κωστής Ζαφειράκης. Σημείο συνάντησης: Άγαλμα Βενιζέλου (Πλατεία Αριστοτέλους€, ώρα 19:00.

Συμμετοχή: 15 ευρώ (μέγιστος αριθμός συμμετοχών 40 άτομα). Πληροφορίες/ Κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com και 6978186900- 1

Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours

Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2013 στη Θεσσαλονίκη και μέσα από καλά σχεδιασμένους θεματικούς περιπάτους ανασύρει τη μνήμη μιας πολυπολιτισμικής πόλης, συνδέοντας το χθες με το σήμερα. Οι περίπατοι που προτείνει, διασκεδαστικοί αλλά και τεκμηριωμένοι. Αναζητά τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα σημαντικά μνημεία της, τους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές αλλά και τις μυστικές της γωνιές. Ιστορία, τέχνη, αρχιτεκτονική, γεύσεις και αρώματα αποτελούν τη βάση μιας βιωματικής εμπειρίας για ξεχωριστή σύνδεση με την πόλη, τη σύνθετη ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και τις συνήθειές τους.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: