Φ. Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας εξοντώνει τους αδύναμους»

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε δηλώσεις της μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα ΚΑΠΗ Αγ. Μαρίνας στην Ηλιούπολη.
«Σήμερα είναι η πρώτη ήμερα εφαρμογής των πολύ σκληρών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είναι ντροπή να υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας ότι στηρίζει τους αδύναμους την ώρα που τους εξοντώνει:
Με περικοπή του ΕΚΑΣ, με μείωση του αφορολόγητου, με έμμεσους φόρους, με αύξηση του ΕΝΦΙΑ, με μείωση των συντάξεων, με αύξηση συμμετοχής στα φάρμακα και στη περίθαλψη, με απαξίωση των δομών υγείας και πρόνοιας» δήλωσε η κ. Γεννηματά.
Την ίδια ώρα, πρόσθεσε, η κυβέρνηση «πιάστηκε στα πράσα να προσπαθεί να προστατεύσει αυτούς που κάνουν business με offshore». «Τέρμα τα ψέματα, οι ίδιες οι πράξεις τους βάζουν τέλος στη προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού», συνέχισε η κ. Γεννηματά, συμπληρώνοντας πάντως πως «υπάρχει ελπίδα» και πως «με σύγχρονες και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές μπορούμε να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, δουλειές και κοινωνική προστασία».

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: