Pornhub: Τι είδαν περισσότερο οι Έλληνες το 2022 – Ποιος… όρος ήταν πρώτος στις αναζητήσεις

Όλες οι εταιρίες, στο τέλος της χρονιάς κάνουν την ετήσια ανασκόπησή τους. Το ίδιο έκανε και το Pornhub το οποίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τι προτίμησαν να βλέπουν οι Έλληνες.

Οι στατικολόγοι της δημοφιλούς ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου, για 9η χρονιά, παρουσίασε τι αναζήτησαν όσοι την επισκέφθηκαν ενώ προχώρησε και μια ανακεφαλαίωση όλων όσων συνέβησαν το 2022.

Οι όροι με τις περισσότερες αναζητήσεις του 2022, η θέση της Ελλάδας στην κατάταξη αλλά και τι προτιμούν να παρακολουθούν οι Έλληνες ήταν ανάμεσα στα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά…

Οι όροι με τις περισσότερες αναζητήσεις του 2022

Εκτός από τους μοντέρνους όρους, η νούμερο ένα παγκόσμια αναζήτηση του Pornhub για το 2022 παρέμεινε το «hentai» (πορνογραφικό κόμικ της Ιαπωνίας) και λίγο πιο πίσω ακολουθεί το «japanese».

Η αναζήτηση για «MILF» ανέβηκε στη θέση 3 και έριξε το «λεσβιακό» στην θέση 4. Η πεντάδα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις κλείνει με το «pinay» (Φιλιππινέζα). Οι αναζητήσεις «Ebony» και «Massage» παρουσίασαν πτώση και αντικαταστάθηκαν από τα «big ass», «treesome» και «Latina».

Χωρίς την Ελλάδα το Top 20 των κορυφαίων χωρών με βάση την κίνηση

Οι Έλληνες με βάση την ανασκόπηση δεν συγκαταλέγονται στους κορυφαίους λαούς που λατρεύουν να βλέπουν ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο. Για άλλη μια φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να είναι η χώρα με την υψηλότερη ημερήσια κίνηση προς το Pornhub, ακολουθούμενες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2022, η Γαλλία κινήθηκε +1 μπροστά από την Ιαπωνία, το Μεξικό +1 μπροστά από την Ιταλία και η Γερμανία +1 μπροστά από τον Καναδά. Η κατάταξη της Αιγύπτου αυξήθηκε κατά +7 για να ενταχθεί στο Top 20 για πρώτη φορά, ενώ υπήρξε και η επιστροφή του Βελγίου στη πρώτη εικοσάδα.

Τι αρέσει στους Έλληνες να βλέπουν

Το Pornhub δημοσίευσε έναν χάρη, ο οποίος δείχνει ποια κατηγορία προτιμά να παρακολουθεί ο κάθε λαός. Στην Ελλάδα όπως θα δείτε στον παρακάτω παγκόσμιο χάρτη επικρατεί το χρώμα γκρι το οποίο αντιστοιχεί στην κατηγορία «lesbian» (λεσβιακό).

Η κατηγορία «Reality» αναδείχθηκε κορυφαία μόλις σε τέσσερις χώρες. Πρόκειται για τις Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζακστάν και Κιργιστάν. Η Βραζιλία ήταν η μόνη χώρα με το «Transgender» ως κορυφαία κατηγορία και μόνο η Ρωσία είδε την κατηγορία «Russian» να επικρατεί.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙpornHubΕλληνες

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: