Κατάρ-gate: Η απάντηση Μετσόλα στους ισχυρισμούς της πλευράς Καϊλή περί «εντολών»

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η πρόεδρος της Ευρωβουλής, μέσω εκπροσώπου της, στους ισχυρισμούς της πλευράς Καϊλή ότι η ευρωβουλευτής δεν είχε προσωπική ατζέντα για τις χώρες του Κόλπου και ότι όλες οι ενέργειές της γίνονταν εν γνώσει της κ. Μετσόλα.

«Η σαφής και πάγια οδηγία προς όλους τους Αντιπροέδρους είναι να εκπροσωπούν τη θέση του Κοινοβουλίου. Τίποτα άλλο», σχολίασε ο εκπρόσωπος της κυρίας Μετσόλα, όταν κλήθηκε από την EURACTIV να σχολιάσει τον ισχυρισμό ότι η ευρωβουλευτής πήγε στο Κατάρ ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και ότι οι λόγοι τους οποίους εκφώνησε και οι συνεντεύξεις που έδωσε ήταν κατόπιν συνεννοήσεως και εντολής της προέδρου της Ευρωβουλής.

Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι οι Αντιπρόεδροι έχουν ως αρμοδιότητές τους, εκτός από άλλα καθήκοντα, και γεωγραφικές περιοχές όπου εκπροσωπούν το Κοινοβούλιο.

«Η κατανομή των καθηκόντων των Αντιπροέδρων συμφωνήθηκε στην αρχή της θητείας. Στην περίπτωση της εν λόγω ευρωβουλευτού, ήταν η Μέση Ανατολή», είπε χαρακτηριστικά ο Εκπρόσωπος.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: