Εσύ που δεν το” χεις με το φλερτ θα λιώσεις με αυτά τα 10 memes

Εντάξει, Ας μη γελιόμαστε, το να φλερτάρεις θέλει τρόπο, θέλει τεχνική, άσε που πολλές φορές δε ξέρουμε τι πρέπει να πούμε σε αυτά τα υπέροχα κοπλιμέντα που μας κάνουν.Εκεί όλα σκοτεινιάζουν και σαν να κατεβάζει κάποιος το γενικό. Μη σου τύχει.

Πολλές φορές,μέσα σε συζητήσεις στις παρέες, έχεις πιάσει τον εαυτό σου να ακούς και να αναρωτιέσαι, πώς στο καλό οι φίλες σου νιώθουν τόσο άνετες και τόσο cool με το να μιλούν ελεύθερα και χωρίς κανένα άγχος με το αγόρι που τους αρέσει και αναρωτιέσαι γιατί εσύ κολλάς. Μην αγχώνεσαι και εμείς το ίδιο παθαίνουμε.

Κακά τα ψέματα κορίτσια, δε θέλει κόπο θέλει τρόπο και επειδή με πολύ κόπο και, καθόλου τρόπο, εμείς τα κάνουμε μαντάρα όταν εκείνο το αγόρι που μας κοιτούσε στο προαύλιο του σχολείου μας έστειλε μήνυμα, η κατάσταση θέλει λίγο διακωμώδηση. Δεν έχουμε τον τρόπο αλλά έχουμε χιούμορ και αυτό κερδίζει τους ανθρώπους γύρω μας.

Με τα παρακάτω memes, όχι απλά θα γελάσεις, αλλά θα κάνεις εικόνα τον εαυτό σου τη στιγμή που το crush σου μίλησε και εσύ ήσουν…. αλλού!|

  1. Όταν όντως το φλερτ «περνάει», αλλά και πάλι έχεις θεματάκια…
  2. Όταν έχεις δει τόσες αστυνομικές ταινίες στο Netflix και αυτό βγαίνει όντως προς τα έξω.
  3. Τα χάνεις φιλενάδα, τα χάνεις!
  4.  Τα κοπλιμέντα είναι το δυνατό σου σημείο.
  5. Πρέπει λίγο να γλυκάνεις.
  6. Έκανες το πρώτο βήμα αλλά…
  7. Όταν οι φίλοι σου ρωτάνε πώς πάνε τα πράγματα με το crush.
  8. Chaτάρουμε με επιτυχία!
  9.  Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως εμείς την Pizza.
  10.  Όταν ρωτάς τα απαραίτητα και μόνο!

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: