Ο Δημήτρης Καραλελέκης, Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Volkswagen στην Αλεξανδρούπολη

Με την ένταξη ενός νέου Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου & Συνεργάτη Service Volkswagen, του κ. Δημήτρη Καραλελέκη, η  Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα  συνεχίζει να επενδύει  στο  Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών Service.

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Κόμβο Αεροδρομίου, στην Ανατολική Έξοδο της Εγνατίας Οδού στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξενούν όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen. Παράλληλα, διατίθενται οι κορυφαίες After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής, όπως ακριβώς ορίζουν τα υψηλά πρότυπα και προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Mέσω σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, προσωπικού υψηλής τεχνογνωσίας, ευρείας γκάμας γνησίων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, εξασφαλίζεται η άψογη λειτουργικά και ασφαλής οδηγική συμπεριφορά κάθε αυτοκινήτου.

Έτσι, παρέχεται στον πελάτη οδηγό, η ευκαιρία να γνωρίσει  όλον τον «κόσμο» της μάρκας  Volkswagen και να βιώσει  μία ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία.

H εταιρεία Δημήτρης Καραλελέκης με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του αυτοκινήτου εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών Volkswagen.

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Καραλελέκης, Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Volkswagen στην Αλεξανδρούπολη gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: