Βιασμός 12χρονης: Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες – Τι θα υποστηρίξουν

Εξηγήσεις για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, καλούνται να δώσουν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται τη δικογραφία για τη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού, με θύμα τη 12χρονη μαθήτρια, οι τρεις νέοι κατηγορούμενοι της υπόθεσης, οι οποίο συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων.

Πρόκειται για τρεις άνδρες, οι οποίοι θα απολογηθούν σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, για την κατηγορία που τους θέλει να είχαν σeξουαλικές επαφές με την ανήλικη μαθήτρια έναντι αμοιβής. Το παιδί, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση βίαζε αλλά και εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Συγκεκριμένα, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσει ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και εργάζεται ως υπάλληλος φαρμακαποθήκης. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται δεν είχε σeξουαλική επαφή με το παιδί και πως από τα τρία ραντεβού που είχε κλείσει μαζί της πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο. Έδωσε μάλιστα στο κορίτσι 50 με 70 ευρώ. Ακόμη, ο κατηγορούμενος προβάλλει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ισχυρισμό ότι δεν ήξερε την ηλικία του παιδιού και νόμιζε ότι ήταν 17 ετών. Μάλιστα, επικαλείται προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα διανοητικό πρόβλημα.

Στην ανακρίτρια για απολογία θα οδηγηθεί και ένας 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Ο 36χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι συναντήθηκε με την ανήλικη μια μία φορά, χωρίς όμως να έχει σeξουαλική επαφή μαζί της.

Τέλος, απολογία στην ανακρίτρια θα δώσει και ένας 34χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος επικαλείται και εκείνος προβλήματα υγείας και αρνείται τις κατηγορίες.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: