Τζέι Λένο: Το πρώτο βίντεο από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα με το αυτοκίνητό του

Ο Αμερικανός παρουσιαστής Τζέι Λένο εθεάθη με δεμένα χέρια αφού υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν το ατμοκίνητο αυτοκίνητό του 1907 τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Λένο στο βίντεο που εξασφάλισε το «Inside Edition» φαίνεται να υποβάλλεται σε θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου ενώ συνομιλεί με μια νοσοκόμα και κινεί τα χέρια του τα οποία είναι δεμένα με επιδέσμους. Ο παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μεταμοσχεύσεις δέρματος, αφού μετά το ατύχημα που είχε κάηκε στο πάνω μέρος του σώματός του και το πρόσωπο.

Ο γιατρός που έχει αναλάβει την ανάρρωσή του στο Λος Άντζελες δήλωσε ότι ο Λένο είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται σε ειδικό θάλαμο που θα τον βοηθήσει με το πρήξιμο και θα αποτρέψει τις βακτηριακές λοιμώξεις.

«Βοηθά στη μείωση του πρηξίματος, βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος με καλή οξυγόνωση και βοηθά στη μείωση των βακτηρίων», δήλωσε ο γιατρός. «Του έχουν γίνει μοσχεύματα που δεν είναι δικά του, δηλαδή το δέρμα που έχουμε από τράπεζα δέρματος ή από δότη, αυτό είναι που κάνουμε ως πρώτο στάδιο».


Ο γιατρός δήλωσε ότι ο Λένο έχει υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού και θα υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση τις επόμενες μέρες.

Τα τραύματα που υπέστη κάλυψαν το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του, είπε ο γιατρός.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο γιατρός περιέγραψε τον Λένο ως «ευγενικό και ελκυστικό ασθενή».

Είπε επίσης ότι είναι σε «καλή διάθεση» και τα πάει καλά.

Ο Λένο θα αναρρώσει «πλήρως» από τα τραύματά του, αλλά δεν διευκρίνισε πόσο καιρό μπορεί να πάρει η διαδικασία.

«Καθώς γνωρίζω τον Τζέι, δεν νομίζω ότι θα περάσουν μήνες», είπε. «Νομίζω ότι είναι το είδος του ανθρώπου που θα προχωρήσει μπροστά».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: