Τσιγγάνα ξάφρισε ηλικιωμένο και μαγαζί στην Πρέβεζα

Οι αστυνομικοί γνώριζαν τα στοιχεία ταυτότητας της δράστιδας και είχαν ζητήσει από τις τράπεζες της περιοχής να ενεργοποιήσουν τις κάμερες ασφαλείας στα ΑΤΜ τους

Συναγερμός σήμανε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για τον εντοπισμό μιας νεαρής τσιγγάνας, πριν προλάβει να χρησιμοποιήσει την… κάρτα ανάληψης που άρπαξε από έναν ηλικιωμένο άνδρα στην πόλη της Πρέβεζας! Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη της και να την συλλάβουν.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν τα στοιχεία ταυτότητας της δράστιδας και είχαν ζητήσει από τις τράπεζες της περιοχής να ενεργοποιήσουν τις κάμερες ασφαλείας στα ΑΤΜ τους. Ωστόσο, η 34χρονη τσιγγάνα εντοπίστηκε εγκαίρως και η κάρτα που «βούτηξε» με τη μέθοδο της απασχόλησης μαζί με τα χρήματα που είχε στην τσέπη του ένας 80χρονος, βρέθηκε και αποδόθηκε στο θύμα. 

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, πρόκειται για την ίδια που είχε ξαφρίσει και το ταμείο ενός καταστήματος πώλησης μουσικών οργάνων στην πόλη τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστώσει αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές, ενώ η 34χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που της άσκησε την σχετική δίωξη.

*** Τσιγγάνος κρυβόταν και πίσω από την που είχε γίνει σε ένα σπίτι στην Άρτα στις 25 Μαΐου. Πρόκειται για έναν 22χρονο που προέκυψε από την έρευνα του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών ότι είχε αρπάξει μέρα- μεσημέρι τις οικονομίες μιας 72χρονης μέσα από το σπίτι της. Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του νεαρού τσιγγάνου και την υπέβαλε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: