Ρουμανία: Το σπαρακτικό παράπονο της αδερφής του νεκρού – «Δεν μας ενημερώνει κανείς»

Ένας άνδρας περίπου 50 ετών από τη Λάρισα έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο των 47 τουριστών στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ο Νικόλαος Χλόπτσιος άφησε την τελευταία του πνοή όταν το λεωφορείο παραβίασε πινακίδα προειδοποίησης ύψους και συνεθλίβει το πάνω μέρος του οχήματος.

Πριν λίγο, στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ παρενέβη η αδερφή του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του ξεσπώντας κατά των αρμοδίων καθώς όπως είπε «δεν μας έχει ενημερώσει κανείς για τον αδερφό μου και τη νύφη». 

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Πήραν την κόρη του αδερφού του και μας είπαν ότι είναι νεκρός. Η γυναίκα του αδερφού μου δεν είχε καμία ενημέρωση για το πού βρίσκεται», ανέφερε. Όπως είπε επίσης, ο 50χρονος άνδρας έχει μια κόρη 24 ετών και ακόμα έναν γιο 21 ετών. «Ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς ένα τηλέφωνο. Πού είναι ο Δήμος της Λάρισας που είναι τόσοι δημότες εκεί» προσέθεσε η αδερφή του Νικόλαου Χλόπτσιου.

Συμπληρώνει η αδερφή του 50χρονου πως «εγώ θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά, να στείλουν στα παιδιά έναν ψυχολόγο. Τι να κάνω εγώ από εδώ με τη μάνα μου που χτυπιέται; Έστειλε το παιδί της για διακοπές και το έχασε, δεν θα γυρίσει ποτέ. Πήγε μετά από τόσα χρόνια διακοπές με τη γυναίκα του και δεν θα γυρίσει ποτέ».

Έπειτα, είπε ζήτησε από τους αρμοδίους ενημέρωση για την κατάσταση της νύφης της καθώς δεν έχει τα πράγματά της και δεν μπορεί να επικοινωνήσει. «Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, να έχουμε μια ενημέρωση. Είναι χτυπημένη στο κεφάλι και τα πλευρά. Τους απεγκλώβισαν πρώτοι, όπως μας είπαν χθες. Από θαύμα επέζησε η νύφη μου που έχει να ανέβει Γολγοθά τώρα, να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της. Για τον αδερφό μου, μας είπαν ότι χρειάζεται πέντε με έξι ημέρες να έρθει στην Ελλάδα».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: