Το «Στούντιο 4» φοράει τα γιορτινά του (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Τη «Nύχτα των Χριστουγέννων» (Σάββατο 24 Δεκεμβρίου), στις 22:00, στην ΕΡΤ1, το «Στούντιο 4» βγαίνει βόλτα στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Κάνει ρεβεγιόν με όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που τις γιορτές δεν τις περνούν γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι, γιατί η δουλειά τους είναι να γίνονται η δική μας οικογένεια…

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φορούν τα καλά τους και αρχίζουν μια μεγάλη βόλτα στους στολισμένους δρόμους, στα θέατρα και στα στέκια της πόλης.
Οι String Demons παίζουν γιορτινές μουσικές και η βραδιά των δύο παρουσιαστών αρχίζει με την παρέα τεσσάρων αγαπημένων πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών. Οι Γεωργία Μεσαρίτη, Ορέστης Χαλκιάς, Βαγγέλης Παπαδάκης και Εριφύλη Κιτζόγλου, με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό τους, μιλούν για τα δικά τους Χριστούγεννα.
Από το σήμερα, γυρίζουμε σχεδόν έναν αιώνα πίσω, στα Χριστούγεννα της ποτοαπαγόρευσης της δεκαετίας του ’30, με τα swing και jazz κομμάτια των υπέροχων LesTrois Femmes και του κουαρτέτου τους.
Η Νάνσυ και ο Θανάσης, λίγο αργότερα, συναντούν την Άννα Φόνσου, η οποία τους υποδέχεται με ιστορίες από τα παλιά. Πώς γιόρταζαν οι σταρ του δικού μας σινεμά τη δεκαετία του ’70; Ρετρό στιγμές παλιάς Αθήνας, τις οποίες συνοδεύει με το πιάνο της ένα πρόσωπο του σήμερα. Η Joanne στα πλήκτρα και στην ερμηνεία των τραγουδιών.
Η νυχτερινή βόλτα συνεχίζεται. Η Νάνσυ και ο Θανάσης συναντούν τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι», στην πλατεία του θεάτρου «Αλίκη».  Οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Κώστας Κόκλας, Σοφία Βογιατζάκη και Τζόυς Ευείδη περιγράφουν μοναδικά τα δικά τους Χριστούγεννα.
Λίγα μέτρα πιο κάτω, συναντιούνται με τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Αντώνη Κρόμπα, τον Δημήτρη Σαμόλη και την Αναστασία Τσιλιμπίου, οι οποίοι έχουν στήσει γιορτή στα καμαρίνια του Μικρού Παλλάς.
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταφέρει στους δυο παρουσιαστές, το γιορτινό κλίμα της Θεσσαλονίκης από το θέατρο «Vergina».
Κι επειδή Χριστούγεννα χωρίς τον αντιήρωα Σκρουτζ, δεν γίνονται, η Νάνσυ και ο Θανάσης κλείνουν τη βραδιά τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τους συντελεστές του μιούζικαλ, «Σκρουτζ, μια χριστουγεννιάτικη ιστορία». Όμως, η βραδιά δεν τελειώνει εκεί…

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: